У Водоліїв намічаються битви, а Діви знайдуть гармонію: гороскоп Таро на 23 липня 2024

Читать на русском
Автор
1325
Гороскоп Таро, на що чекати 23 липня Новина оновлена 23 липня 2024, 08:38
Гороскоп Таро, на що чекати 23 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, до чого готуватись всім знакам Зодіаку у вівторок

Вівторок, 23 липня, принесе багато емоцій всім знакам Зодіаку. На когось чекає важлива розмова та погані новини, а комусь доведеться долати перепони. Деяким знакам доведеться ухвалювати доленосні рішення.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп Таро усім знакам Зодіаку 23 липня 2024 року.

Овен — перевернуті Закохані

У перевернутому вигляді карта є застереженням. Ви можете втратити контроль над балансом розуму та почуттів, через що є небезпека прийняти неправильне рішення. Також можуть загостритися якісь хвороби.

Телець — Двійка кубків

Карта віщує важливу розмову або договір між друзями, партнерами, коханцями або навіть членами сім’ї, взаємність у дружніх чи любовних поривах, магнетичне взаємне тяжіння між людьми.

Близнюки — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху у вівторок можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Рак — перевернутий самітник

Хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом і даремно ігнорувати чужу допомогу.

Лев — перевернута Сімка пентаклей

У цьому положенні карта попереджає про скруту фінансового плану, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Краще поки що уникайте ризиків та авантюр.

Діва — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Терези — перевернутий Маг

Це карта непослідовності та безладдя. Незабаром або у Вас буде хаос у думках і Ви можете серйозно замислитися над якимось аморальним вчинком, або у Вашому житті може з’явитися особистість, якій не варто довіряти.

Скорпіон — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на своє чуття, воно підкаже Вам, як зробити краще.

Стрілець — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Вівторок буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Козеріг — перевернута Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, тепер це може хоч трохи, але змінитися.

Водолій — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у Вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію. Не кидайтеся у вир з головою, щоб не зробити помилок.

Риби — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки не поспішають створювати сім’ю. Вони не можуть пожертвувати своєю свободою заради шлюбу.