Кучері триматимуться весь день: як зробити ідеальну зачіску на літо (відео)

Читать на русском
Автор
Як зробити легкі кучері Новина оновлена 16 липня 2024, 18:45
Як зробити легкі кучері. Фото reviewzorro

Така зачіска доповнить будь-який образ і зробить його стильнішим

Важливою деталлю будь-якого образу є зачіска, і багато дівчат віддають перевагу кучерям, тому що вони надають легкість і жіночність. Зробити елегантні та привабливі хвилі дуже просто, ідеї такої зачіски можна підглянути в мережі TikTok.

Блогер Морган Мейнор у себе на сторінці підказала, як повторити зачіску, як у головної героїні з фільму "Мамма Міа". Насправді секрет укладання дуже простий і такі кучері може зробити кожна модниця.

Як зробити легкі кучері на літо

Дівчина пояснила, що не потрібно використовувати для такої зачіски плойку чи супермодний фен. Достатньо заплести перед сном волосся у дві коси. Вранці їх потрібно розплести й вийдуть кучері, які нагадують зачіску зі знаменитої комедії. Щоб ефект був кращим, волосся потрібно заплітати вологим, тоді зачіска буде більш об’ємною.

А ось блогер Олександра Федів розповіла, що потрібно робити, щоб кучері трималися весь день, якщо ви вирішили використовувати для укладання плойку. Експерт, в першу чергу, радить вибирати плойку потрібного розміру (бажано 32 діаметри). Також вона звернула увагу на те, що накручувати потрібно не лише кінчики пасма, важливо прогрівати й прикореневу зону.

Збризкувати лаком гарячі локони не можна, краще це зробити, коли вони охолонуть. Щобільше, засіб потрібно наносити невеликими дозами та після того, як ви розчесали локони. Якщо дотримуватись таких простих правил, то гарна зачіска протримається набагато довше.

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски увійшли до моди влітку 2024 року. У тренді стрижка Рейчел із "Друзів" та короткий боб.