Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекає раптовий успіх, а Стрільців – покровитель

Читати російською
Автор

У багатьох на тижні справи складуться добре

Кінець липня 2024 року для більшості має стати досить вдалим у професійних та фінансових питаннях — в багатьох у цей час може вийти налагодити роботу та розібратися з боргами.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Справедливість

На наступному тижні ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для вас результатом, вам можуть повернути борг або виплатити компенсацію.

Телець — перевернутий Лицар пентаклів

На зрушення у плані фінансів цього тижня особливо не варто розраховувати, — у цьому положенні карта каже, що ви начебто й працюєте, але винагороди, яку вважаєте заслуженою, не отримуєте.

Близнюки — Туз жезлів

Вітаємо, у найближчий тиждень ви можете отримати гідну винагороду за свою працю, нове джерело доходів або навіть нову роботу.

Рак — Суд

Ця карта обіцяє, що на тижні різко може змінитися на краще ваше матеріальне становище, ви можете раптово досягти успіхів або отримати підвищення.

Лев — Лицар кубків

Цього тижня ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Діва — П’ятірка жезлів

Незабаром у вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Терези — перевернутий Повішений

Найближчого тижня ви можете зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все ви лише посилите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Скорпіон — Місяць

Ця карта попереджає про мінливе фінансове становище, коли ви то багато витрачаєте, то сидите взагалі без грошей. Також варто бути обережним і на роботі — можете зіткнутися з шахрайством, організаційною плутаниною та інтригами.

Стрілець — Король жезлів

Ви зможете досягти фінансового успіху, — не бійтеся просувати ідеї та проявляти фантазію, оскільки буде просто добитися бажаного. Крім того, може з’явитися фінансова підтримка з боку покровителя.

Козоріг — перевернута Четвірка мечів

Ви можете бути дріб'язковими найближчим часом і ходити по межі невдач, проте якщо будете стриманими та послідовними, то зможете поступово покращити свої справи та налагодити фінансові питання.

Водолій — перевернута Зірка

Можливо, ваше фінансове становище не є безнадійним, але ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Риби — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все добре, то становище може скоро погіршитися.