На Левів чекають нові горизонти, а Водоліям треба остерігатися конфліктів: гороскоп Таро на 21 липня 2024

Читать на русском
Автор
905
Гороскоп Таро, на що чекати 21 липня
Гороскоп Таро, на що чекати 21 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, до чого готуватись всім знакам Зодіаку

Гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку обіцяє, що останній день цього тижня, 21 липня, стане щасливим для деяких знаків Зодіаку. Хтось дізнається про хороші новини, а комусь карти Таро обіцяють підвищення на роботі.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 21 липня 2024 року.

Овен — Лицар кубків

Ця карта обіцяє, що 21 липня у вас буде романтичний настрій — присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Цього дня Ваші стосунки з кимось можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Телець — перевернута Десятка жезлів

Карта попереджає, що найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що для досягнення цілей доведеться піти головами й докласти максимум зусиль.

Близнюки — перевернута Сімка мечів

У перевернутому положенні ця карта каже, що скоро вирішиться якась ситуація, яка вас турбувала. Ви можете отримати заслужену нагороду, вибачення, зізнання.

Рак — Двійка жезлів

У неділю вам вдасться реалізувати все задумане, і дії принесуть успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Лев — Колесо Фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і доля найближчим часом може принести новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але удача на вашому боці.

Діва — перевернута Вісімка пентаклей

Настав час наполегливої роботи та повної самовіддачі. Але не переживайте, ваші зусилля не виявляться марними. Ви обов’язково досягнете мети та отримаєте нагороду.

Терези — Сімка кубків

Найближчим часом Ви можете зануритися в ілюзіях та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Скорпіон — Туз пентаклей

Ця карта дуже гарна. Вона обіцяє початок чогось нового та позитивного. На вас чекають процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Стрілець — Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць. В останній день тижня у Вас може добре йти робота, може прийти зізнання або статися підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Козеріг — перевернута Трійка кубків

Перевернутою ця карта каже, що вас можуть обговорювати за спиною, будувати проти вас якісь підступні плани, а також ви можете зіткнутися з підлістю чи зрадою.

Водолій — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Неділя буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Риби — перевернені Закохані

У перевернутому вигляді карта є застереженням, що 21 липня Ви можете втратити контроль над балансом розуму та почуттів, через що є небезпека прийняти неправильне рішення. Також можуть загостритися якісь хвороби.