З Днем ангела, Михайле! Найяскравіші листівки та картинки на іменини 6 вересня

Читать на русском
Автор
919
З Днем ангела Михайла 6 вересня 2024 року
З Днем ангела Михайла 6 вересня 2024 року. Фото Телеграф/freepik

Барвисті привітання в картинках українською для Михайла

Саме сьогодні, 6 вересня, за новоюліанським стилем християни східного обряду відзначають Михайлове чудо 2024. Згідно з біблійними переказами, цього дня згадується чудо, яке здійснив архангел Михаїл у Хонех (Колосах), коли святий захистив храм від нападу язичників.

У кожного, напевно, є знайомий на ім’я Михайло, адже це одне із найпопулярніших імен у світі. Наприклад, в Англії Михайла називають Майкл, у Німеччині — Міхель, в Іспанії — Мігель, а у Франції — Мішель. Проте ім’я (давньоєврейське) має практично одне значення, яке найчастіше інтерпретується буквально — "Хто як Бог".

Як і завжди, "Телеграф" підготував для вас добірку барвистих вітальних листівок та картинок до Дня ангела Михайла українською мовою. Вибирайте привітання, що сподобалося, і діліться ним з близькими, друзями, колегами та родичами через соціальні мережі або месенджери.

Просте привітання з іменинами 6 вересня подарує Михайлу гарний настрій на цілий день!

З іменинами Михайла 2024: листівки та картинки

листівка вітаю з іменинами Михайле
листівка з днем ангела Михайла
листівка михасику вітаю з днем ангела бажаю мирного неба
картинка з днем ангела Михайла
картинка Михайло вітаю з днем ангела
листівка мишко з днем ангела
картинка з іменинами Михайла

Нагадаємо, що незабаром в Україні відзначатиметься важливе свято військових. "Телеграф" розповідав, у який день українці зустрічають День військової розвідки 2024.