Інший манікюр не захочеться робити: які кольори в тренді влітку 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Влітку 2024 в тренді яскраві та сміливі кольори
Влітку 2024 в тренді яскраві та сміливі кольори. Фото Pinterest

Поєднуйте сміливі відтінки і неординарні дизайни

Літо 2024 яскраве і насичене не лише у плані моди, але й у світі манікюру. Цього сезону на передній план виходять як ніжні пастельні відтінки, так і насичені, яскраві кольори. Однак не варто забувати і про японський манікюр, який також у тренді цього сезону.

Цього літа не варто боятися експериментувати, поєднувати різні відтінки та створювати власний унікальний стиль. "Телеграф" зібрав для вас трендові кольори манікюру влітку 2024.

Які кольори манікюру в тренді цього літа

Пастельні відтінки

Ніжні відтінки рожевого, блакитного, лавандового, м'ятного та персикового кольорів додадуть вашому образу легкості та романтичності. Вони чудово підкреслюють жіночність і поєднуються з різними образами.

Тренди на манікюр літом 2024
Фото: pinterest

Яскраві неонові відтінки

Яскраві неонові кольори повертаються у моду, додаючи манікюру енергійності та динамізму. Це сміливий вибір для тих, хто часто відвідує вечірки та літні заходи.

Які кольори манікюру у тренді влітку 2024
Фото: pinterest

Глибокі насичені відтінки

Для тих, хто віддає перевагу більш стриманим кольорам, у тренді будуть глибокі та насичені відтінки. Вони підходять для будь-якої ситуації та виглядають дуже стильно. Такі відтінки додають образам загадковості й сексуальності.

Манікюр на літо 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями манікюру у стилі омбре. Це сучасна техніка, яка здобула популярність у світі нейл-арту.