Врятуєтеся від спеки: трендові зачіски для літа з зібраним волоссям (фото)

Читать на русском
Автор
Ці зачіски - тренд літа 2024
Ці зачіски - тренд літа 2024. Фото Pinterest

У спеку важливо, щоб зачіска була не тільки красивою, а й зручною

Під час спеки влітку ходити із розпущеним волоссям — дуже незручно. Коли на дворі палюче сонце, варто не лише вдягати легкий одяг, а й подбати про зачіску. Для володарок довгого волосся існує багато варіантів простих і красивих зачісок.

Якщо волосся вам заважає, найкраще зібрати його, щоб врятуватися від спеки. "Телеграф" зібрав для вас стильні, зручні і прості зачіски.

Зачіски для довгого волосся

Хвіст

Простий, але цікавий та стильний варіант — високий хвіст з резинками по довжині. Така зачіска виглядає дуже красиво, неординарно. Також такий варіант дуже зручний для спеки.

Модні зачіски на літо 2024
Фото: pinterest

Низький пучок

Цей варіант зачіски виглядає дуже елегантно і жіночно. І гладкі, і "легкі" пучки — тренд цього літа. Можна впевнено додавати різні аксесуари та прикраси, щоб доповнити свій ідеальний образ.

Низький пучок на літо 2024
Фото: pinterest

Високий пучок

Варіацій такої зачіски безліч. Для більш святкових образів можна зробити гладкий пучок і випустити кілька прядок біля обличчя. Для створення повсякденних луків вільний пучок, скріплений простими резинками — ідеальний варіант.

Які зачіски в моді влітку 2024
Фото: pinterest

"Крабик"

Ця зачіска прийшла до нас із 2000-х. Для літа — це ідеальний варіант, адже зробити її дуже просто, а волосся не буде заважати вам. Така зачіска чудово доповнить образи з легкими літніми сукнями і босоніжками на підборах.

Яку зачіску зробити у спеку
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски увійшли в моду влітку 2024. В тренді стрижка Рейчел з "Друзів" і короткий боб.