Не тільки стрижка Рейчел: топ-3 красивих зачісок, які увійшли до моди влітку 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
Рейчел з "Друзів" зналася на моді Новина оновлена 05 липня 2024, 11:21
Рейчел з "Друзів" зналася на моді. Фото Колаж "Друзі"/instagram.com/sabinasocol

Культова стрижка Rachel була популярна в 90-х. Її м’якша версія увірвалася в тренди цього літа

Вибір стрижки – це нелегка справа. Потрібно враховувати спосіб життя, стиль та природні особливості. І, звісно, важливо стежити за актуальними модними тенденціями.

У 90-ті роки всі прагнули повторити зачіску Рейчел Грін із серіалу "Друзі". Влітку ця стрижка увірвалася в модні тренди і вважається актуальною для власниць довгого волосся. Це одна з наймодніших стрижок для жінок у 2024 році, пише latest-hairstyles.

1. Зачіска "як у Рейчел"

Сучасна стрижка Rachel — це довша і м’якша версія культової стрижки Rachel 90-х років. Шари, як і раніше, закруглені навколо обличчя, але залишені трохи довшими і менш рваними. Додайте трохи золотаво-бежевого балаяжу для образу "сонячної дівчини-серфера".

блондинка зі стрижкою рейчел грін друзі
Фото: instagram.com/mane_ivy

2. Хвиляста романтика

Скуйовджена і текстурована зачіска ідеально підходить тим, хто шукає чарівний і невимушено романтичний образ. Шари в такій зачісці додають рух та об’єм, створюючи м’який, жіночний образ. Вона ідеально підходить тим, у кого пряме або трохи хвилясте волосся.

темне волосся на дівчині
Фото: instagram.com/salsalhair

3. Боб з чубчиком-шторкою

Боб довжиною до підборіддя з чубчиком-шторкою — ідеальне поєднання модного та голлівудського гламуру. Цей боб має чудовий вигляд на жінках різного віку, особливо на тих, у кого овальна форма обличчя. Попросіть свого стиліста надати йому вогняно-золотистого мідного відтінку.

Боб з чубчиком-шторкою руде волосся
Фото: instagram.com/bel_pipsqueekinsaigon

Раніше ми розповідали про стрижки, що омолоджують, для жінок 60+. Вони здатні вдихнути життя в рідіюче або позбавлене об’єму волосся.