Довге волосся більше не тренд: які стрижки в моді цього літа (фото)

Читати російською
Автор

Цього літа можна не боятися виглядати яскраво

Літо 2024 — яскраве і стильне, а одним з найважливіших елементів вашого образу є зачіска. Цього сезону модні стрижки поєднують у собі класичні елементи з сучасними тенденціями, створюючи універсальні та цікаві варіанти для будь-якої довжини волосся.

Вибирайте стрижку, яка підходить вашій структурі волосся та стилю життя, і не бійтеся експериментувати. "Телеграф" зібрав для вас стрижки та зачіски, які в моді влітку 2024.

Які стрижки в моді літом 2024

Боб-каре з асиметрією

Класичний боб не втрачає своєї популярності, але цього літа до нього додається асиметрія. Асиметричний боб-каре створює ефект динамічності та грайливості, додаючи образу сучасності. Така стрижка підходить для будь-якої структури волосся та дозволяє експериментувати з укладками.

Фото: pinterest /Pinterest

Подовжене піксі

Піксі залишається одним з наймодніших варіантів для короткого волосся. Влітку 2024 року актуальним буде подовжене піксі, яке додає об'єму та текстури. Ця стрижка підкреслює риси обличчя та створює образ впевненої та стильної жінки.

Фото: pinterest /Pinterest

Шег з чубчиком

Шег знову повертається в моду, і цього разу він йде в парі з чубчиком. Ця стрижка надає волоссю природного об'єму та руху, роблячи його живим і динамічним. Чубчик додає образу романтичності та легкості, підходячи для будь-якої довжини волосся.

Фото: pinterest /Pinterest

Класичний боб з гладкими лініями

Для тих, хто надає перевагу класичним рішенням, чудовим вибором буде класичний боб з гладкими лініями. Ця стрижка підходить для прямого волосся та виглядає дуже елегантно і стримано. Вона легко укладається і підходить як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків.

Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски з зібраним волоссям у тренді цього літа. Ми зібрали актуальні та стильні стрижки.