Довге волосся більше не тренд: які стрижки в моді цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Які стрижки в тренді цього сезону
Які стрижки в тренді цього сезону. Фото Pinterest

Цього літа можна не боятися виглядати яскраво

Літо 2024 — яскраве і стильне, а одним з найважливіших елементів вашого образу є зачіска. Цього сезону модні стрижки поєднують у собі класичні елементи з сучасними тенденціями, створюючи універсальні та цікаві варіанти для будь-якої довжини волосся.

Вибирайте стрижку, яка підходить вашій структурі волосся та стилю життя, і не бійтеся експериментувати. "Телеграф" зібрав для вас стрижки та зачіски, які в моді влітку 2024.

Які стрижки в моді літом 2024

Боб-каре з асиметрією

Класичний боб не втрачає своєї популярності, але цього літа до нього додається асиметрія. Асиметричний боб-каре створює ефект динамічності та грайливості, додаючи образу сучасності. Така стрижка підходить для будь-якої структури волосся та дозволяє експериментувати з укладками.

Фото: pinterest

Подовжене піксі

Піксі залишається одним з наймодніших варіантів для короткого волосся. Влітку 2024 року актуальним буде подовжене піксі, яке додає об'єму та текстури. Ця стрижка підкреслює риси обличчя та створює образ впевненої та стильної жінки.

Які зачіски в моді влітку 2024
Фото: pinterest

Шег з чубчиком

Шег знову повертається в моду, і цього разу він йде в парі з чубчиком. Ця стрижка надає волоссю природного об'єму та руху, роблячи його живим і динамічним. Чубчик додає образу романтичності та легкості, підходячи для будь-якої довжини волосся.

Які стрижки в моді цього літа
Фото: pinterest

Класичний боб з гладкими лініями

Для тих, хто надає перевагу класичним рішенням, чудовим вибором буде класичний боб з гладкими лініями. Ця стрижка підходить для прямого волосся та виглядає дуже елегантно і стримано. Вона легко укладається і підходить як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків.

Модні стрижки на літо 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски з зібраним волоссям у тренді цього літа. Ми зібрали актуальні та стильні стрижки.