Ідеально в спеку: чотири найзручніші зачіски на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Добірка зачісок на літо 2024 Новина оновлена 14 липня 2024, 10:18
Добірка зачісок на літо 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

Ці зачіски доповнять образ

У таку спеку, як зараз в Україні єдиним бажанням є швидше охолодитися. Для того, щоб не створювати собі додаткових незручностей, варто обирати комфортний одяг, а також заплітати волосся. Особливо, якщо воно у вас — довге і густе.

Якщо ви не хочете потерпати від того, що гаряче, то оптимально зробити підняту зачіску. Такі варіанти можуть бути не лише дуже зручними, а й красивими і стильними. "Телеграф" зібрав 4 прості зачіски на літо.

Пучок

Це вже одна з улюблених зачісок модниць, яка пасує всім. Перевага пучка у тому, що волосся взагалі не торкається шкіри, тому не спекотно.

Пучок
Пучок, Фото: Pinterest

Пригладжений чи пишний з вільними пасмами — на смак кожної. Улітку найбільш актуальним є саме недбалий вигляд такої зачіски.

Гульки

Тренд літа 2024 — одразу дві гульки, які можна заплести як на маківці голови, так і на потилиці. Це нестандартно і цікаво, тож така зачіска відрізнятиме вас від інших. Водночас це практичний варіант, з яким не буде так спекотно.

Гульки
Гульки, Фото: Pinterest

Коси

Косички асоціюються у багатьох з шкільними роками, адже саме в цей період ми носимо таку зачіску. Однак їх можна заплітати і в дорослому віці, оскільки це актуально в 2024 році. Коси допоможуть створити ніжний та невагомий лук і додадуть родзинки.

Коси
Коси, Фото: Pinterest

У стилі 90-х

Зачіска передбачає трохи скуйовджене волосся, зафіксоване крабом або шпильками. Можна доповнити вільними пасмами по боках.

Недбала зачіска
Недбала зачіска, Фото: Pinterest

Навіяна модою минулого століття, ця зачіска має виглядати так, ніби ви не витрачали на неї багато часу. Водночас вона додасть образу свободи та характеру.

Раніше "Телеграф" писав про найкращі стрижки для жінок, яким понад 50 років. Можна осучаснити свій вигляд за допомогою волосся.