Володимири, зі святом вас! Яскраві картинки і теплі побажання з Днем ангела

Читать на русском
Автор
5417
Добірка привітань з Днем ангела Володимира 2024
Добірка привітань з Днем ангела Володимира 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

У цей день маємо велике свято

Сьогодні, 15 липня в Україні відзначають свої іменини чоловіки, на імʼя Володимир. Таке ймення спершу було язичницьким, але після прийняття християнства, його канонізували. У цей день маємо нагоду привітати з Днем ангела близьких, знайомих чи друзів, яких звуть Володимиром.

Сьогодні церква вшановує святого князя Володимира Великого, який хрестив Русь. Раніше свято припадало на 28 липня. Але після переходу на новоюліанський календар воно отримало нову дату — 15 липня.

З нагоди свята "Телеграф" традиційно підготував красиву добірку привітань з Днем ангела Володимира. Відправте найщиріші побажання у прозі, віршах і картинках у соціальних мережах рідним і знайомим, які мають це імʼя.

Привітання з Днем ангела Володимира

З Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю не розгубити цей цінний набір подарунків по життю і пишатися тим ім'ям, яке подарували тобі твої батьки.

Картинка з Днем ангела Володимира

Вовчику, з днем Ангела!

Бажаю, щоб

Ангел-охоронець не спав,

Твоє здоров'я оберігав,

Багато щастя додавав,

і що робити -

на вухо підказував!

Листівка для Володимирів з іменинами

З Днем Ангела тебе вітаю й бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій Ангел Охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються!

Привітання для Володимирів у День ангела

Вітаю тебе, Володимире, з іменинами. Нехай всюди за тобою йдуть надія, радість і любов. Я бажаю тобі здоров’я, посмішок і світу, а також достатку, натхнення і міцних-міцних сил. Обіймаю!

Картинка з іменинами Володимира

Хай кожен твій день буде схожий на диво,

А доля хай буде безмежно щаслива,

Хай здійсняться всі мрії і задуми всі,

І все у житті буде на висоті!

Вітаю з іменинами!

Привітання з іменинами Володимира

Бажаю тобі, Володимире, стрімко йти до своєї мети, з легкістю долаючи перепони долі, тримаючи за руку вірну супутницю, і озиратися назад, тільки для того, щоб побачити ангела-хранителя, який невідступно слідує за тобою і твоїми близькими по життєвому шляху.

Картинка з Днем ангела Володимира

Іменини — це свято душі і тепла, яке зберігається в серці людини все життя. Це свято Ангела, який зберігає тебе з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму Ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе менше неприємностей і бід.

Побажання для Володимира

Хай Ангел на іменини

Здійснить всі бажання,

Несе щастя щохвилини,

Успіх й процвітання.

Радістю життя вквітчає

І додасть здоров'я,

Мудрістю благословляє,

Добром і любов'ю!

***

Від щирого серця тобі, Вова, бажаю багато щирих посмішок, хороших людей у твоєму оточенні та блискучих досягнень! Нехай твої очі завжди горять щастям і радістю! Заряджай інших своїм життєлюбством і позитивом, адже ти така відкрита, весела і добра людина! Нехай все в твоєму житті складається так, як ти побажаєш!

Раніше "Телеграф" писав, коли відзначають День медика в 2024 році. Зверніть увагу, що дата змінилася.