Від цвілі не лишиться й сліду: допоможе копійчаний засіб

Читать на русском
Автор
663
Цвілі більше не буде
Цвілі більше не буде. Фото pixabay.com

Копійчаний засіб допоможе

Навіть у найбільш відповідальних господинь інколи може бути не лише жирна підлога, але й цвіль на стінах. Це не говорить про те, що вона погана господиня, адже цвіль може регулярно з'являтися через надмірну вологість, погану вентиляцію або ж недоліки в конструкції будинку.

Аби впоратися з проблемою зовсім не обов'язково купувати дорогі хімічні засоби. Допомогти може олія чайного дерева, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як позбутися цвілі

Одним із доступних і водночас ефективних засобів для боротьби з цвіллю є олія чайного дерева. Цей продукт надійно усуває спори плісняви, забезпечуючи бездоганну чистоту приміщення. Важливо, що олія чайного дерева абсолютно безпечна для людського здоров'я і не шкодить тваринам.

Олія чайного дерева відзначається високою ефективністю. Проведення регулярних обробок приміщень допомагає ефективно видалити шкідливі бактерії, включаючи найпроблемніші випадки рожевої цвілі. Чайне дерево перешкоджає поширенню бактерій, але для видалення стійких плям рекомендується скористатися спеціалізованими засобами для чищення.

Загалом, олія чайного дерева є безпечним і надійним вибором для позбавлення приміщень від цвілі, забезпечуючи здорове та чисте середовище для вас і вашої родини.

Аби обробити приміщення, необхідно:

  1. Додати приблизно 10-15 крапель олії чайного дерева до чашки води. Можна також використовувати спрей з олією чайного дерева, який зазвичай містить вже розведений розчин.
  2. Занурити губку в підготовлений розчин.
  3. Обробити поверхні, на яких з'явилася цвіль.
  4. Після обробки добре провітрити приміщення або олія чайного дерева вивітрилася.
  5. За необхідності, регулярно повторювати процес, особливо в умовах, сприятливих для утворення цвілі.

Раніше ми писали, як кулька з фольги може створити дива у ванній. Її можна використовувати для прибирання.