Будете виглядати молодше: які відтінки волосся підходять для жінок старше 50

Читать на русском
Автор
606
Як фарбувати волосся жінкам старше 50 Новина оновлена 11 липня 2024, 10:36
Як фарбувати волосся жінкам старше 50. Фото Freepik

Волосся в таких кольорах виглядає візуально густішим і здоровішим

Навіть після 50 років жінкам важливо продовжувати піклуватися про своє волосся, щоб зберігати свою красу та впевненість. Секрет молодості ховається у правильно підібраних відтінках, які можуть освіжити образ та надати волоссю нового блиску.

У матеріалі Salonsuitespb стилісти підказали, які відтінки волосся варто вибирати жінкам за 50. Ці кольори мають омолоджуючий і коригуючий ефект.

Як фарбувати волосся жінкам старше 50

Бронд

Це поєднання блонду та коричневого відтінку, яке створює природний та теплий колір волосся. Цей колір підходить для більшості типів шкіри й допомагає освіжити зовнішній вигляд, особливо якщо волосся починає сивіти. Теплий бронд пом’якшує інші відтінки та акцентує на ключових рисах обличчя, таких як губи та очі.

Бронд
Фарбування волосся для жінок за 50 років

Чорний зі сріблястим балаяжем

Це стиль фарбування волосся, який поєднує глибокий чорний колір із м’якими, природними сірими пасмами. Ця техніка дозволяє створити ефектний, але при цьому природний перехід між кольорами, надаючи волоссю глибину та об’єм.

Чорний із сріблястим балаяжем
Стильні фарбування волосся

Каштаново-бордовий відтінок

Згодом тон шкіри може ставати блідішим, тому важливо повернути йому яскравість, а в цьому допоможе каштаново-бордовий відтінок волосся, адже він допомагає освіжити колір обличчя. Однак, цей колір волосся вимагає додаткового догляду, щоб зберегти свою насиченість.

Каштаново-бордовий відтінок
Модні фарбування волосся для жінок за 50

Карамельний балаяж

Через м’які й приглушені теплі відтінки цей колір волосся ідеально підходить для жінок за 50 років. Балаяж додає глянець і блиск старіючому волоссю, він робить образ більш яскравим і молодіжним.

Карамельний балаяж
Які кольори волосся підійдуть для жінок за 50

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски освіжать ваш літній look . Ми зібрали вам модні ідеї.