Омолоджують на 10 років: ці стрижки ідеально підходять жінкам за 40 (фото)

Читать на русском
Автор
849
Які стрижки підійдуть жінкам за 40 років Новина оновлена 10 липня 2024, 10:59
Які стрижки підійдуть жінкам за 40 років. Фото pexels.com

Ці стрижки додадуть образу особливого шарму

Кожній жінці хочеться виглядати свіжо та гарно, тому періодично потрібно оновлювати свою стрижку. Особливо це актуально для жінок за 40, коли правильна стрижка може не лише підкреслили індивідуальність, а й омолодити образ.

У матеріалі Express відомий перукар Джастін Хікокс розповів, які стрижки найкраще підходять жінкам за 40. Він зазначив, що оновлена зачіска додасть впевненості та підкреслить природну красу.

Які стрижки ідеально підійдуть жінкам за 40 років

Багатошаровий боб

Ця стрижка є фаворитом серед жінок за 40 років, завдяки своєму універсальному та стильному вигляду. Вона не тільки допомагає омолодити образ, але й додає об’єм і текстуру волоссю, що особливо важливо для жінок у цьому віці, коли волосся може стати тоншим. Багатошаровий боб потребує мінімальних зусиль для укладання. Достатньо трохи мусу або пінки для волосся, щоб надати об’єм та текстуру, а також фен для створення бажаного образу.

Багатошаровий боб
Модні стрижки для жінок за 40

Перукар додав, що багатошаровий боб освіжає обличчя і робить образ сучаснішим і молодішим. Він допомагає приховати дрібні недоліки та підкреслює переваги, такі як вилиці та лінію підборіддя. Така стрижка підійде для власниць як прямого, так і хвилястого волосся.

Багатошаровий боб
Модні літник стрижки 2024

Піксі-боб

Це ідеальна стрижка для жінок за 40, яка поєднує в собі елементи класичного боба та зухвалої стрижки піксі. Цей стиль освіжає образ, а ще надає йому сучасність і легкість.

Піксі-боб
Модна стрижка піксі-боб

Піксі-боб надає волоссю об’єм і структуру, що особливо важливо для жінок з тонким волоссям. Він підкреслює риси обличчя, такі як очі та вилиці, створюючи виразний та сучасний вигляд.

Піксі-боб
Літні стрижки для жінок.

Раніше "Телеграф" розповідав про актуальні стрижки на літо 2024 року. Є кілька цікавих ідей, які варті вашої уваги.