Будете наймоднішою: трендові зачіски на літо 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї зачісок на літо 2024
Ідеї зачісок на літо 2024. Фото Pinterest

Не лише стильно, а й комфортно

Влітку хочеться виглядати по-особливому стильно і красиво. В цьому вам допоможе зачіска. У спекотну пору робити складні локони або "тугі" хвостики — не найкращий варіант. Варто надати перевагу легким невагомим зачіскам, які додаватимуть вашим образам невимушеності і ніжності.

Для того, щоб легше перенести спеку влітку, варто збирати волосся, але не наносити багато фіксуючих засобів. "Телеграф" зібрав для вас трендові зачіски цього літа, з якими ви почуватиметеся комфортно.

Модні зачіски на літо 2024

Бант

Чудовий варіант зачіски на літо 2024 — зібрати частину волосся і закріпити бантом. Аксесуар може бути будь-якого розміру, діаметру та кольору. Бант може стати яскравим акцентом вашого образу або ж доповнити його.

Які зачіски в тренді літом 2024
Фото: pinterest

Легкий пучок

Така зачіска не лише стильна, а й комфортна. Так ваше волосся буде зібраним і не заважатиме вам у спеку. Також пучок — це неймовірно красиво, жіночно й елегантно.

Модні зачіски влітку 2024
Фото: pinterest

Крабик

Тренд 90-х повернувся в моду ще минулого року. Так званий "крабик" можна обрати будь-який. Така зачіска виглядає невагомо, проста у виконанні і дуже стильна.

Ідеї зачісок на літо 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски освіжать ваш літній лук. Ми зібрали для вас модні ідеї.