Улюблена зачіска Дженніфер Лопес, яку може повторити кожна (фото)

Читать на русском
Автор
686
Стильна зачіска від Дженніфер Лопес Новина оновлена 06 липня 2024, 20:48
Стильна зачіска від Дженніфер Лопес. Фото Getty Images

Ця зачіска легка у виконанні та підкреслить ваш look

Зачіска відіграє ключову роль у створенні образу, повсякденного чи вечірнього. Вона відображає стиль та особистий смак, наголошуючи на індивідуальності кожної жінки. Якщо часу чи бажання на довгі укладання немає, надихнутися стильними ідеями можна у таких зірок як Дженніфер Лопес.

"Телеграф" розповів, як можна підкреслити своє вбрання легкої та стильної зачіски. Голлівудська красуня Джей Ло, чиї образи завжди надихають на досконалість, блищала з нею на червоній доріжці.

Яку зачіску зробити влітку 2024 року

Дуже часто американську актрису Дженніфер Лопес можна побачити з недбалим пучком. Це одна з найуніверсальніших і найпопулярніших зачісок, основна перевага якої в її невимушеності та природності.

Знаменитість навіть зробила таке укладання на світський захід у Нью-Йорку. Тоді актриса була в розкішній довгій напівпрозорій сукні, повністю розшитій камінням. І недбалий пучок виглядав досить стильно навіть за такого вечірнього вбрання.

Дженіфер Лопес
Зачіска Дженніфер Лопес

Щоб створити таку зачіску, зазвичай використовується мінімальна кількість засобів та часу. Вам знадобляться всього кілька хвилин, щоб зібрати волосся в пучок і зафіксувати його шпильками або гумками, вивільнивши кілька пасм з боків. Недбалий пучок — ідеальне рішення для тих, хто цінує комфорт та елегантність в одному виконанні.

Дженіфер Лопес
Модні зачіски 2024 року

Раніше ми розповідали про стрижкм, які омолоджують, для жінок 60+. Вони здатні вдихнути життя в позбавлене об’єму волосся.