Додасть образу "родзинку": цю зачіску любить Нікітюк, Дорофєєва та Jerry Heil (фото)

Читать на русском
Автор
Яким зачіскам люблять українські зірки Новина оновлена 04 липня 2024, 15:10
Яким зачіскам люблять українські зірки. Фото Коллаж "Телеграфа" / Фото: nadyadorofeeva, thejerryheil, lesia_nikituk

Така зачіска підійде як для повсякденного, так і вечірнього образу

Підкреслити свій образ цього літа можна за допомогою різних яскравих зачісок. Але якщо ви хочете бути на одній хвилі з українськими зірками, варто звернути увагу на стиль, що повернувся із 90-х.

"Телеграф" повідомляє, що в тренди повернувся високий хвостик з випущеними пасмами навколо обличчя, який додає образу "родзинку". Зачіска дуже проста, але її можна використовувати як для повсякденної прогулянки, так і для походу на вечірку.

Це стильна та універсальна зачіска, яка підходить для будь-якого волосся, незалежно від їх довжини та текстури. Вона зручна та практична, що робить її ідеальним вибором для повсякденного життя. Її любить Надія Дорофєєва. Леся Нікітюк та Jerry Heil.

Хвостик з випущеними пасмами додає елегантності та шарму, не вимагаючи багато часу та зусиль. Надія Дорофєєва з’являлася з такою зачіскою як на початку кар’єри, так і зараз.

Надя Дорофєєва
Зачіска Надії Дорофєєвої

Така зачіска дозволяє експериментувати із образом. Але при цьому ви залишитеся в тренді і почуватиметеся впевнено.

Надя Дорофєєва
Зачіски українських зірок
Надя Дорофєєва
Яку зачіску вибрати влітку 2024

Українська співачка Jerry Heil також часто робить зачіски з випущеними пасмами навколо обличчя. Зараз це дуже модно та стильно.

Jerry Heil
Модні зачіски літа 2024

Для надання зачісці додаткового об’єму та текстури можна використовувати мус чи лак для волосся. Ці пасма можуть бути завиті, заплетені в кіску або залишені прямими, залежно від бажаного стилю.

Jerry Heil
Jerry Heil показала стильну зачіску

Ще любителькою таких зачісок є Леся Нікітюк. Вона демонструє, як таке укладання буде виглядати при повсякденному образі та вечірньому, більш елегантному.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк із хвостиком
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала стильний образ

"Телеграф" писав раніше, що співачка Ліда Лі показала трендову стрижку 2024 року. Артистка продемонструвала стильний образ.