Приголомшливі ідеї: три наймодніші стрижки для жінок 60+ (фото)

Читать на русском
Автор
611
Короткі зачіски для жінок старше 60 років Новина оновлена 29 червня 2024, 08:24
Короткі зачіски для жінок старше 60 років. Фото Freepik

Ці варіанти здатні вдихнути життя в рідіюче або позбавлене об’єму волосся

Короткі стрижки для жінок старше 60 років, такі як шикарне піксі або стрижка боб, не просто стильні, але й здатні вдихнути життя в рідіюче або позбавлене об’єму волосся. Такі варіанти чудово підійдуть жінкам старше 60 років, навіть на модному прикладі Шерон Стоун.

Стилісти радять віддавати перевагу коротким варіантам, пише latest-hairstyles. Вони можуть підкреслити риси обличчя, зберігаючи при цьому м’якість завдяки таким елементам, як чубчик і шари, що обрамляють обличчя.

Розглянемо три модні тренди для жінок 60+. Це найтрендовіші ідеї на коротке волосся.

1. Яскравий короткий боб із бічним проділом

Додавання бічної частини до короткого боба відмінно підійде жінці старше 60 років, оскільки воно підкреслює очі та вилиці. Глибокий бічний проділ відмінно підходить більшості форм обличчя, і ви можете вибирати, з якої сторони і як глибоко робити проділ.

короткий боб волосся
Фото: instagram.com/sacaumut

2. Градуйований боб

Вибирайте градуйований боб із "бритвовими" шарами. Такі зрізи створюють бездоганні лінії, які дозволяють легко створювати слухняні укладки. Боб має чудовий вигляд на жінках з худим обличчям та шиєю.

Градований боб на жінці
Фото: pinterest.com

Коротка "кудлата" стрижка з рваним чубчиком

Ця коротка стрижка з уривчастим чубчиком ідеально підходить жінкам старше 60 років, які хочуть мати молодий та фактурний вигляд. Шари додають руху та об’єму, а рваний чубчик обрамляє обличчя, підкреслюючи очі та вилиці. Скуйовджена зачіска створює невимушену та сучасну атмосферу, що робить її ідеальною для тонкого та середнього волосся.

стрижка з рваним чубчиком
Фото: pinterest.com

Раніше ми писали, які модні стрижки підходять для волосся короткої довжини. Існує три варіанти трендової "британки".