Відомі українські акторки пристрасно поцілувалися: момент потрапив на фото

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 липня 2024, 17:17

Акторки розбурхали мережу палким поцілунком

Вже завершилися знімання авантюрно-романтичної комедії "Коли ти вийдеш заміж?". Цю стрічку Україна створює разом із Словаччиною, Хорватією та Латвією. З вітчизняних акторів ми побачимо у фільмі Тараса Цимбалюка, Павла Текучева, Наталку Денисенко та Антоніну Хижняк. До Всесвітнього дня поцілунків жінки вирішили у нестандартний спосіб привернути увагу до фільму.

В інстаграмі стрічки "Коли ти вийдеш заміж?" з'явилося пікантне фото за участі акторок. Зокрема, де Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк пристрасно цілуються. Таким чином, жінки привітали українців з Всесвітнім днем поцілунків.

Водночас на світлині видно, що інші актори стрічки — Тарас Цимбалюк і Павло Текучев жартівливо дивуються від поцілунку жінок.

"Романтичні британці придумали це свято ще в 19 столітті, і вірус поцілунків захопив весь світ. Всі люблять це діло, і наша Наталка з Тонею також", — написали організатори.

Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк поцілувались, Фото: Інстаграм стрічки "Коли ти вийдеш заміж?"

Також у підписі до фото йдеться про користь від поцілунків, а саме — підвищення імунітету. Водночас творці анонсували багато пікантних моментів у стрічці.

"Лікарі довели, що під час поцілунку відбувається обмін мікрофлорою, так звана "перехресна імунотерапія". Так що дівчата просто підіймають свій імунітет", — йдеться у дописі.

Цікаво, що всі виконавці ролей одягнені у світлий одяг, а також помітний букет білих квітів. Тож можна припустити, що фото зробили під час знімань сцени весілля.

Раніше "Телеграф" писав про те, що акторка Анна Сагайдачна розлучилась зі своїм чоловіком. Вона пояснила своє рішення.