Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом представила гарячий кліп із молодим красенем (відео)

Читать на русском
Автор
547
Настя Каменських здивувала шанувальників новим гарячим кліпом Новина оновлена 21 червня 2024, 12:16
Настя Каменських здивувала шанувальників новим гарячим кліпом. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка підлила масла у вогонь чуток про розлад відносин з Потапом

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно показала, як тепер виглядає її фігура, представила новий кліп на пісню "Гріхи" з молодим виконавцем Ostrovskyi (Віталій Островський). Відеоробота вийшла гарячою та пристрасною, і це на тлі чуток про можливе розлучення співачки з Потапом.

У новому кліпі Настя Каменських та її партнер по дуету Ostrovskyi за сюжетом постали, ніби на допиті у стилі американських фільмів. Вона виступила в ролі строгого слідчого, а він наче підозрюваний.

У підписі до кліпу автори розповіли, що "Гріхи" — це пристрасна історія про сповідь і прощення: "Занурюючись у нові почуття, головний герой відверто розповідає обраниці про свої гріхи, визнаючи помилки та прагнучи звільнитися від тягаря минулого. У відповідь на його сповідь кохана відпускає його гріхи, дозволяючи їм обом рухатися вперед. Минулі стосунки та старі переживання поступово розчиняються, залишаючи місце для нової історії. Герої пісні забувають страхи й віддаються одне одному".

Користувачі в коментарях були приємно вражені такою відеороботою Насті Каменських та її взаємодією з Віталієм Островським. Особливо після скандального кліпу "Moloko", який нещадно захейтили у соцмережах. До того ж, цим кліпом Каменських підлила масла у вогонь чуток про розлад відносин із Потапом, який під час війни втік з України.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських випустила кліп Moloko. Українці захейтили його ще до прем’єри та назвали порнографією.