Ці теми — табу: про що не можна питати на першому побаченні

Читать на русском
Автор
Важливо не зіпсувати враження
Важливо не зіпсувати враження. Фото freepik.com

Партнер не повинен почуватися як на допиті

Перші побачення завжди змушують понервуватись. Адже не можна дізнатися, чи вдасться порозумітися, чи сподобаєтеся ви один одному, чи знайдуться спільні теми для розмови.

Коли нерви беруть своє, легко сказати щось дивне. В цьому немає нічого страшного. Але щоб усе побачення не перетворилося на низку незручних моментів, варто підготуватися до нього. Експерт із відносин і професійна сваха Сьюзан Тромбетті поділилася темами, які краще не торкатися на першому побаченні.

Про що краще не говорити на побаченні

Уникайте розмов про колишні відносини. Звичайно, можна поговорити про перше кохання у початковій школі. Але спогади про серйозні стосунки створює враження, що ви живете минулим і насправді не зацікавлені в тому, щоби почати все заново з новим партнером. Навіть якщо це історія, яка, на вашу думку, сподобається співрозмовнику, не варто розповідати її.

Не питайте про довгострокові плани. На першому побаченні краще фліртувати, ніж викладати свої серйозні плани людині, яка, можливо, не захоче відповідати взаємністю. Замість цього зберігайте таємничість та інтригу, доки ви не зрозумієте, чи підходите один одному.

Не варто надто заглиблюватись у розмови про роботу. Так, можна запитувати, чим займається співрозмовник, але постарайтеся не заходити надто далеко. Це викличе образ дратівливого колеги та зіпсує атмосферу побачення.

Розмови про гроші. Питання про те, скільки грошей обидва заробили минулого року, також не варто порушувати на першому побаченні. Навіть якщо вам це дуже цікаво.

Замість перерахованих вище тем попросіть співрозмовника розповісти про своє перше кохання, як він представляє свої ідеальні вихідні, в яких містах та країнах він бував і де сподобалося найбільше. Запитайте, що робив би співрозмовник, якби гроші не мали значення. Це чудовий спосіб вивчити захоплення та цінності людини, не вдаючись надто глибоко.

Раніше "Телеграф" розповідав, чого варто уникати у нових відносинах. Це допоможе не повторити помилки.