Вб’є всі шанси на стосунки: що не можна робити на першому побаченні

Читать на русском
Автор
Радість зустрічі можна зіпсувати своєю поведінкою
Радість зустрічі можна зіпсувати своєю поведінкою. Фото Pexels

Зверніть увагу на важливий нюанс

Перше побачення у будь-якому віці – це завжди зворушливо. Адже нікому не хочеться вдарити обличчям у бруд і залишити погане враження. Тому перш ніж вирушити на довгоочікувану романтичну зустріч, подумайте, як не зробити поширену помилку.

Раніше ми розповідали, які питання не варто ставити на першому побаченні. Тепер розповімо, яка поведінка призведе до того, що перше побачення стане останнім.

Що не можна робити на першому побаченні

Багато людей відчувають сильний стрес на першому побаченні. Вони почуваються розгубленими, але не хочуть, щоби хтось це помітив. Їм хотілося б якнайкраще приховати свою сором’язливість. У спробі здатися веселими, впевненими в собі та привабливими вони не перестають говорити. Спочатку їхню історію цікаво слухати. Але потім виявляється, що це не вступ до розмови, а монолог, який важко винести. Якщо ви схильні до подібної поведінки, уникайте цього. Партнер може сприйняти це як відсутність інтересу до нього та не захоче продовжувати стосунки.

Люди, які не дозволяють іншим висловитись, показують себе з поганого боку, зазначає Papilot. Навіть якщо вони будуть говорити про надзвичайно захопливі речі, зрештою вони виявляться егоцентричними.

Не бійтеся хвилин тиші. Це природно, інколи ж неминуче під час першого побачення.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зміцнити стосунки. У цьому допоможуть 5 найпростіших правил.