Не допускайте цих помилок у нових стосунках: чого варто уникати

Читать на русском
Автор
Такі помилки отруюють життя
Такі помилки отруюють життя. Фото pixabay.com

Ці поради збережуть стосунки

Закохуючись, чи не кожна людина сподівається, що це кохання буде одним і на все життя. Однак, через молодість, обмежений досвід або непорозуміння, стосункам може наставати кінець.

Звершуючи одні стосунки та занурюючись в інші, важливо не припускатись помилок, які були раніше та робити висновки. Чого саме робити не варто, інформують на порталі "Elle".

Чого варто уникати у нових стосунках

Осмисліть свою ідентичність. Відповідайте на такі запитання: "Які мої очікування від життя?", "Яке майбутнє я бачу для себе?", "Які вимоги до мого потенційного партнера?", "Які стосунки я хочу збудувати?".

Перед тим, як розпочинати нові стосунки, необхідно розібратися у власних почуттях, зрозуміти потреби та цілі. Лише за відсутності внутрішніх конфліктів, до партнера буде менше претензій.

Проаналізуйте свої попередні стосунки. Щоб уникнути повторень у майбутньому, важливо зрозуміти, чому минулі стосунки не перетворились на стійке партнерство. Розгляньте причини невдач, основні розбіжності між вами як партнерами та способи вирішення конфліктів.

Шукайте людину подібну до вас. Перед зануренням у нові стосунки обов'язково детально вивчіть потенційного партнера. Врахуйте, чи є між вами розбіжності у ключових питаннях. Чи він цінує вас, ваші цілі та амбіції? Чи збігаються ваші уявлення про розвиток відносин і сім'ю? Чи схожі ваші погляди на життя в цілому?

Не бійтеся відкриватися і бути вразливими. Спілкуйтеся свідомо, висловлюйте чітко свої потреби та враження, не вдаючись до маніпуляцій або пасивної агресії. Допомагайте партнерові краще зрозуміти вас. Поважайте одне одного.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку знайдуть своє кохання до кінця літа. Їм потрібно придивитися до свого оточення.