Справжня ікона стилю: які образи носила Кейт Міддлтон за рік до оголошення про важку хворобу (фото)

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон славиться своїм вишуканим та елегантним стилем Новина оновлена 03 липня 2024, 14:57
Кейт Міддлтон славиться своїм вишуканим та елегантним стилем. Фото Getty Images

Герцогиня проходить лікування від раку, і з березня лише один раз з’явилася на людях

Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон 22 березня 2024 записала відеозвернення до британців і світової громадськості, в якому оголосила, що у неї рак. Монарша особа розповіла, що проходить лікування від онкологічного захворювання, проте не уточнила свій діагноз.

У суботу, 15 червня, хвора на рак Кейт Міддлтон вперше за 6 місяців вийшла на публіку. Вона відвідала урочистий парад Trooping the Color – на честь офіційного дня народження британського монарха. На свіжих фото із заходу 42-річна герцогиня Уельська виглядала просто приголомшливо, по вигляду принцеси і не скажеш, що вона проходить хіміотерапію.

Кейт Миддлтон появилась на публике
Фото: Getty Images

"Телеграф" зібрав найкращі образи Кейт Міддлтон за рік до оголошення про тяжку хворобу. А як відомо, принцеса справжня ікона стилю, тому й подивитися точно є на що.

9 квітня 2023 року Кейт Міддлтон разом із принцом Вільямом та трьома дітьми з’явилися на великодній службі у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Кейт Міддлтон, принц Вільям та їхні діти
Фото: Getty Images

6 травня 2023 року герцоги Уельські побували на урочистій коронації Чарльза III та його дружини Камілли як короля та королеви Сполученого Королівства Великобританії.

коронація Чарльза
Фото: Getty Images

25 травня 2023 року принцеса Кейт Міддлтон відвідала Музей підкинутих дітей у Лондоні в елегантному персиковому костюмі.

Кейт Мідлтон образи
Фото: Getty Images

17 червня принцеса Уельська та принц Вільям на балконі Букінгемського палацу спостерігали за польотом літака Королівських ВПС під час традиційного Trooping the Color.

герцоги Уельські
Фото: Getty Images

8 вересня 2023 року в Сент-Девідсі Кейт Міддлтон та принц Вільям відвідали собор Святого Давида. Вони побували на службі для ознаменування першої річниці смерті королеви Єлизавети II.

Вільям та Кейт
Фото: Getty Images

4 жовтня 2023 року Кейт Міддлтон відвідала громадський центр "Всі Разом" у торговому центрі "Лексикон" у Брекнеллі, де зустрілася з українськими біженцями.

Кейт Міддлтон зустрілася з українцями
Фото: Getty Images

21 листопада 2023 року принц Вільям та Кейт Міддлтон побували на прийомі в Букінгемському палаці після урочистої зустрічі президента та першої леді Республіки Корея на параді кінної гвардії у Лондоні.

Принц Вільям та принцеса Кейт
Фото: Getty Images

25 грудня Кейт Міддлтон із принцом Вільямом та дітьми побували на різдвяній ранковій службі в Сандрінгемській церкві в Норфолку. І це була остання публічна поява герцогині Уельської аж до березня, коли вона оголосила про свій діагноз.

Герцоги Уельські з дітьми
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон та Чарльз III вперше за довгий час зібралися із родиною на балконі Букінгемського палацу. Історичні фотографії.