"Щоб у тебе пір’я в роті виросло": зрадницю Повалій жорстко обсміяли за брехню про "порятунок" росіянами України

Читать на русском
Автор
795
Пропагандистка Таїсія Повалій дала інтерв’ю білорусам Новина оновлена 05 липня 2024, 11:16
Пропагандистка Таїсія Повалій дала інтерв’ю білорусам. Фото instagram.com

Українці не стали мовчати за нову брехню від путіністки

Запроданка Таїсія Повалій, яка зрадила батьківщину і приєдналася до симпатиків диктатора Володимира Путіна, продовжує насміхатися зі страждань українського народу. Співачка, яка отримала підозру від СБУ, назвала війну Росії проти України "порятунком" і заявила, нібито отримує листи подяки від українців за підтримку так званої "СВО".

У свіжому інтерв’ю білорусам на YouTube-каналі Повалій відкрито сказала, що чекала на російське вторгнення останні десять років, при тому проживаючи в Києві та виступаючи в столиці для деяких своїх шанувальників.

"Можливо, я не говорила голосно і не могла дозволити собі говорити про це, але я своїми діями показувала, що я з Росією, що я підтримую "СВО", тому що "СВО" — це порятунок для мене і для таких людей як я", — наплела запроданка.

Крім того, зрадниця заявила, що отримує підтримку від українців, які нібито також чекають на подібний "порятунок". Нагадаємо, що вторгнення РФ в Україну та окупація територій продовжує супроводжуватися насильством над українцями зі сторони російських солдат та вбивствами мирних жителів, зокрема дітей.

"Ті, хто чекав, коли прийде звільнення, зараз, я бачу, що дуже радіють і нишком пишуть навіть нам якісь листи. Вони пишуть нам слова вдячності та радості, що вони зараз можуть бути вільними та бути разом з нами. Вони причаїлися", — видала артистка.

Подібні заяви Повалій українці назвали нахабною брехнею. У мережі висловилися, що життєвий бумеранг ніхто не скасовував, тож колишній Народній артистці України все повернеться сторицею.

Нагадаємо, що рідний син Таїсії Повалій намагався виправдати країну-агресорку Росію за геноцид українського народу. Денис Повалій цинічно заявив, що росіяни вдерлися до незалежної країни "не на рівному місці".