"Щоб ноги її тут не було!": Полякову "розпекли" в мережі за скандальну заяву після концертів у Житомирі (відео)

Читать на русском
Автор
Оля Полякова нарвалася на критику житомирян після концертів Новина оновлена 04 липня 2024, 13:52
Оля Полякова нарвалася на критику житомирян після концертів. Фото Колаж "Телеграф"

Житомиряни зухвало відповіли на заяви Полякової після концертів

Відома українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно висловилася про скандал із Тищенком, сама вляпалася у скандал. Співачка дала три концерти у Житомирі, а потім зробила заяву, яка дуже не сподобалася місцевим мешканцям. Як виявилося, співачка поскаржилася на умови, в яких їй довелося працювати — було дуже спекотно. Тому вона заявила, що більше не виступатиме в Житомирі влітку та взимку теж, а лише навесні чи восени.

Відео з Поляковою опублікували у місцевому телеграм-пабліку "Житомир GO". У ролику зібрано відео з Олі, де вона спочатку анонсує свої виступи в Житомирі, потім відео з самих концертів, а наприкінці скандальні заяви співачки.

"Я офіційно відмовляюся працювати влітку в цих жахливих залах. Все, не вмовляйте. Осінь, весна — будь ласка. Взимку там холодно, як у могилі, а лотом там можна просто спектися", — заявила Полякова.

За словами співачки, вона відпрацювала три концерти поспіль за температури під 60 градусів, і це було дуже важко. Як зазначила співачка, їй уже не 20 років, аби працювати в таких умовах.

Після таких заяв Олі Полякової житомиряни мовчати не стали. Місцеві жителі висловили свою зневагу співачці та ще й вказали, що про їхній театр не можна говорити в такому зневажливому тоні, як це зробила співачка:

  • Житомир та житомиряни точно нічого не втратять, якщо якась полуграмотна певічка, яка ще не так давно співала в кокошнику і на псячій мові, більше сюди не приїде.
  • Не якомусь, а Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги! Житомир — це ТЕАТРАЛЬНЕ місто, було, є і буде! Бо на відміну від Вас, пані Олю, актори нашого театру працюють (як справжні професіонали) в будь-яких умовах!
  • А стосовно "якийсь театр", то варто б вибачитись. Так, умови не найкращі, але зневагу та зверхність варто би прикрутити.
  • Якусь Олю пустили пошльопати в шльопках в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі, а їй там виявилось некомфортно. Олю, шльопай в Ракушку або на пенсію!
  • Розумію, в кожного своя професія, але це все одно що військовий скаже, що йому жарко в амуніції і він відмовляється виконувати завдання.
  • І як говорила моя покійна бабуся: "Щоб ноги її тут більше не було!"
  • Теж мені цяця. А як нашим захисникам?
  • Боже, як ми будемо жити без Олі. Королева велика. Житомир без тебе не пропаде.
Полякова скандал

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова різко відповіла хейтерам за критику концертів під час війни.