"Щоб ноги її тут не було!": Полякову "розпекли" в мережі за скандальну заяву після концертів у Житомирі (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 липня 2024, 13:52

Житомиряни зухвало відповіли на заяви Полякової після концертів

Відома українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно висловилася про скандал із Тищенком, сама вляпалася у скандал. Співачка дала три концерти у Житомирі, а потім зробила заяву, яка дуже не сподобалася місцевим мешканцям. Як виявилося, співачка поскаржилася на умови, в яких їй довелося працювати — було дуже спекотно. Тому вона заявила, що більше не виступатиме в Житомирі влітку та взимку теж, а лише навесні чи восени.

Відео з Поляковою опублікували у місцевому телеграм-пабліку "Житомир GO". У ролику зібрано відео з Олі, де вона спочатку анонсує свої виступи в Житомирі, потім відео з самих концертів, а наприкінці скандальні заяви співачки.

"Я офіційно відмовляюся працювати влітку в цих жахливих залах. Все, не вмовляйте. Осінь, весна — будь ласка. Взимку там холодно, як у могилі, а лотом там можна просто спектися", — заявила Полякова.

За словами співачки, вона відпрацювала три концерти поспіль за температури під 60 градусів, і це було дуже важко. Як зазначила співачка, їй уже не 20 років, аби працювати в таких умовах.

Після таких заяв Олі Полякової житомиряни мовчати не стали. Місцеві жителі висловили свою зневагу співачці та ще й вказали, що про їхній театр не можна говорити в такому зневажливому тоні, як це зробила співачка:

  • Житомир та житомиряни точно нічого не втратять, якщо якась полуграмотна певічка, яка ще не так давно співала в кокошнику і на псячій мові, більше сюди не приїде.
  • Не якомусь, а Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги! Житомир — це ТЕАТРАЛЬНЕ місто, було, є і буде! Бо на відміну від Вас, пані Олю, актори нашого театру працюють (як справжні професіонали) в будь-яких умовах!
  • А стосовно "якийсь театр", то варто б вибачитись. Так, умови не найкращі, але зневагу та зверхність варто би прикрутити.
  • Якусь Олю пустили пошльопати в шльопках в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі, а їй там виявилось некомфортно. Олю, шльопай в Ракушку або на пенсію!
  • Розумію, в кожного своя професія, але це все одно що військовий скаже, що йому жарко в амуніції і він відмовляється виконувати завдання.
  • І як говорила моя покійна бабуся: "Щоб ноги її тут більше не було!"
  • Теж мені цяця. А як нашим захисникам?
  • Боже, як ми будемо жити без Олі. Королева велика. Житомир без тебе не пропаде.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова різко відповіла хейтерам за критику концертів під час війни.