"Це кошмар": Полякова розповіла, як на двох її концертах вирубало світло (відео)

Читать на русском
Автор
Оля Полякова розповіла, за яких умов доводиться давати концерти Новина оновлена 22 травня 2024, 12:00
Оля Полякова розповіла, за яких умов доводиться давати концерти. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка поскаржилася на тривоги та відключення світла

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно здивувала зміною іміджу та почала носити окуляри, не перестає радувати шанувальників подробицями свого життя. Так, цього разу зірка поділилася неприємними інцидентами, що сталися на її концертах в Ужгороді та Львові.

Зараз артистка гастролює українськими містами з туром і, як виявилося, зіткнулася з неприємною тенденцією — відключенням світла та тривогами під час виступів. Як розповіла Оля Полякова в instagram-сторіс, днями вона мала концерт в Ужгороді, який перервався через повітряну тривогу. А коли за 40 хвилин виступ відновився, то практично одразу вирубало світло.

"Який це кошмар. Чим це все скінчилося. Рівно посеред концерту пролунала тривога – це було в Ужгороді вчора. Людей вивели. Через 40 хвилин ми знову увійшли до зали, почали працювати і пропало світло. І мені навіть не вдалося завершити концерт", — розповіла Оля Полякова.

Оля Полякова

Співачка подякувала глядачам її концерту та поскаржилася на те, в яких умовах тепер доводиться працювати артистам. До речі, подібна ситуація із відключенням світла повторилася наступного дня на концерті у Львові. Проте, зважаючи на кадри у сторіс, Оля Полякова продовжила виступати навіть без світла.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil повернулася до України після Євробачення та Канського кінофестивалю. Співачка показала кадри із львівського вокзалу.