Принц Гаррі опинився у центрі скандалу: громадськість виступила проти присудження монарху нагороди

Читать на русском
Автор
Принц Гаррі викликав неоднозначну реакцію в американському суспільстві Новина оновлена 03 липня 2024, 17:55
Принц Гаррі викликав неоднозначну реакцію в американському суспільстві. Фото Getty Images

У мережі навіть підписали відповідну петицію

Британський принц Гаррі, який намагається помиритися з королівською сім’єю, опинився у центрі нового скандалу. Громадськість у США виступила проти присудження нагороди, яка носить ім’я загиблого американського військового британського монарха.

У мережі навіть створили петицію, яку підписали понад 50 тисяч людей, які виступили проти вручення нагороди принцу Гаррі, пише Daily Mail. Підписанти вважають, що монарх не гідний мати таку важливу нагороду.

Принц Гаррі, скандал
Принц Гаррі на Invictus Games. Фото Getty Images

Йдеться про нагороду пам’яті Пета Тіллмана – зірки американського футболу, який відмовився від контракту на 3 мільйони фунтів стерлінгів, щоб вступити до армії США. Мати загиблого американського військового була шокована, коли дізналася, що нагороду ESPY Awards імені її сина збираються віддати британському принцу Гаррі. На її думку, є гідніші люди, щоб її отримати.

Тим часом організатори ESPY Awards заявили, що Гаррі отримав нагороду заслужено — за його роботу та участь в організації всесвітньо відомих "Ігор Нескорених" (Invictus Games), яким цього року виповнюється вже 10 років.

Тайра, Принц Гаррі
Принц Гаррі та українська парамедик Юлія Паєвська на Invictus Games. Фото Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, чим займається Меган Маркл після переїзду до США та провалу контракту зі Spotify. Герцогиня намагається запустити свою справу.