Назад не приймуть? Принц Гаррі намагається помиритися з королівською сім’єю — нові подробиці

Читать на русском
Автор
Принц Гаррі намагається налагодити стосунки з батьком та братом Новина оновлена 02 липня 2024, 16:25
Принц Гаррі намагається налагодити стосунки з батьком та братом. Фото Getty Images

Принц робить спроби налагодити стосунки, але вони марні

У 2020 році принц Гаррі і його дружина Меган Маркл відмовилися від королівських обов’язків і почали нове життя далеко від британської королівської родини. Пара переїхала до Америки і дала скандальне інтерв’ю Опрі Вінфрі, яке поставило крапку в родинних стосунках з монархами.

Тепер, через кілька років принц Гаррі, схоже, все ж таки намагається налагодити стосунки з сім’єю, пише Mirror. Як мінімум із найближчими — Королем Великобританії Чарльзом та своїм рідним братом принцом Вільямом. Проте його спроби марні, і про це, за словами монарших експертів, свідчать кілька чинників.

принц Гаррі
Фото: Getty Images

Так, наприклад, принца Гаррі та його дружину Меган Маркл не запросили на важливу для королівської родини подію – Trooping the Color. Це урочистий захід, який проводиться щороку на параді кінної гвардії у Лондоні, і на якому збираються представники королівської сім'ї.

Також відомо, що у травні цього року Гаррі намагався зустрітися з батьком — королем Чарльзом. Але той нібито не знайшов на це часу.

король Чарльз
Фото: Getty Images

Крім того, Гаррі і Меган не були запрошені на весілля герцога Вестмінстерського Х’ю Гросвенора і його обраниці Олівії Хенсон, яке відбулося 7 червня. До речі, принц Вільям, який дружить із герцогом, на цьому весіллі був.

Принц Вільям
Фото: Getty Images

При цьому королівський коментатор Дженні Бонд висловила свої сумніви, що Гаррі справді шукає примирення. За її словами, якби він хотів налагодити стосунки, він би приділяв більше часу і докладав більше зусиль для цього.

"Якби Гаррі справді хотів примиритися зі своєю сім’єю і залагодити справи, він, безумовно, приділив би більше часу своїм останнім візитам, щоб його батько принаймні міг домовитися про зустріч із ним", — вважає експерт.

Меган Маркл та принц Гаррі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, чим займається Меган Маркл після переїзду до США та провалу контракту зі Spotify. Герцогиня намагається запустити свою справу.