Гороскоп Таро на липень 2024: Терези розправлять крила, а на Раків зваляться проблеми

Читать на русском
Автор
1562
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на липень 2024 року.
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на липень 2024 року.. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Середина літа обіцяє бути тяжкою

У червні 2024 року на деяких чекає застій, зрив планів та неприємні несподіванки, проте багато інших навпаки зможуть використати перший місяць літа для досягнення бажаного.

На це вказують карти Таро, які випали на липень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Сімка кубків

Ця карта каже, що ви можете загрузнути в ілюзіях, — може здаватися, що насправді у вас багато варіантів, як вчинити, проте буде великий ризик вибрати невірний. Будьте обережні найближчим часом.

Телець — Трійка пентаклів

У липні у вас може добре йти робота та професійне зростання, може прийти визнання або статися підвищення. Можливо, ви десь знайдете новий підхід до вирішення питання.

Близнюки — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, ви тривалий час працювали на певній ниві, але зараз загрузли в полоні розчарування, втратили бажання рухатися далі. Подумайте, а чи справді це вам треба.

Рак — перевернуте Колесо Фортуни

У вас скоро може статися щось неприємне, що вже траплялося. Можливо, повернеться людина, з якою у вас важкі стосунки, або знову виникне проблема, яку, як ви думали, вже вирішили.

Лев — перекинута Сімка мечів

У перевернутому вигляді ця карта означає, що незабаром вирішиться якась ситуація, яка не давала вам спокою. Якщо вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Діва — перевернутий Паж мечів

У вашому житті можуть проявитися якісь підступи, хитрі витівки, у справах можуть бути раптові перешкоди, а у спілкуванні з оточуючими виникнуть причіпки до дрібниць та конфліктів. Намагайтеся найближчим часом не відкривати душу стороннім.

Терези — перевернута Вісімка мечів

Можливо, ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Скорпіон — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Стрілець — перевернутий Паж пентаклів

У найближчі тижні у вас може бути безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання і робота, і можуть накотити напади жалю до себе.

Козоріг — перевернута Четвірка пентаклів

У липні ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через вашу безтурботність, будьте обережні.

Водолій — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Риби — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.