Що чоловіки хочуть від жінок насправді: не всі про це знають

Читать на русском
Автор
1726
Над відносинами повинні працювати обидва партнери
Над відносинами повинні працювати обидва партнери. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

На ці вчинки від коханої очікує чоловік

Коли справа доходить до романтики, ініціативу у відносинах зазвичай забирає на себе чоловік. На нього в цьому плані покладаються великі надії.

Тим часом чоловіків з самого дитинства вчать поводитися стримано і не показувати свою емоційність. Хоча їм дуже подобається, коли жінка проявляє маленькі романтичні жести.

Список жіночих вчинків, які розтоплять чоловіче серце, наводить Papilot.

Про що мріють чоловіки у стосунках

Вияв прихильності. Багато хлопців мріють про те, щоб партнерка тримала його за руку, обіймала чи цілувала у громадському місці. Їм важливо знати, що ними пишаються і не соромляться це показати.

Невеликі сюрпризи. Відмінний спосіб висловити свої почуття – час від часу робити невеликі подарунки. Це може бути навіть цукерка чи солодкий напій. Важливо, щоб чоловік відчував, що про нього думають та піклуються про нього.

Рукописні нотатки. В епоху соціальних мереж про написання листів одне одному ніхто й не думає. Але це надзвичайно романтичний жест. Все, що потрібне, це невелика рукописна записка з побажаннями гарного дня та нагадуванням про свої почуття.

Побачення. У довгострокових відносинах настає момент, коли партнери й не пам’ятають, що колись ходили на побачення. Поверніть романтику у стосунки. Одягніть улюблену сукню, зробіть зачіску і влаштуйте коханому побачення.

Чоловіки хочуть, щоб їхня кохана поділяла інтереси та хобі. Ставте питання про його улюблену справу, виділяйте час, щоб разом із захопленням подивитися матч його улюбленої команди або сходити на концерт улюбленого гурту.

Масаж. Якщо це обов’язок чоловіка, жінці треба хоча б іноді брати ініціативу до рук. Використовуйте ароматичну олію та робіть усвідомлені рухи. Це допоможе розслабитися та отримати нові емоції.

Раніше "Телеграф" розповідав, які риси характеру особливо приваблюють чоловіків. Є якості, які діють на них наче магніт.