Як виглядає та чим займається старший син Ірини Білик Гліб Оверчук: фото

Читать на русском
Автор
588
Ірина Білик народила Гліба у стосунках із Андрієм Оверчуком Новина оновлена 02 липня 2024, 09:14
Ірина Білик народила Гліба у стосунках із Андрієм Оверчуком. Фото Колаж "Телеграф"

Хлопцеві вже 25 років і він не дуже публічний, на відміну від мами

Відома українська співачка Ірина Білик має насичене особисте життя. Співачка багато разів міняла чоловіків, проте не з усіма була в офіційному шлюбі. Також в артистки є двоє синів із різницею у віці близько 16 років. І якщо молодший син Табріз живе з матір’ю, то старший 25-річний Гліб Оверчук уже давно покинув батьківський дім.

"Телеграф" вирішив розібратися, де живе та чим займається старший син Ірини Білик Гліб Оверчук.

Гліб Оверчук — хто його батько

Ірина Білик народила Гліба 18 червня 1999 року. Він був першою дитиною артистки, яка народилася під час її стосунків із моделлю Андрієм Оверчуком. Білик була разом з Оверчуком з 1998 по 2002 рік, потім вони розлучилися. Однак, за словами Гліба в інтерв’ю можна зрозуміти, що він спілкується з батьком.

Андрій Оверчук
Андрій Оверчук із маленьким Глібом на руках

Гліб і його особисте життя

У дорослому віці Гліб рідко спілкувався з пресою, проте інтерв’ю у нього вдалося взяти Каті Осадчій на весіллі Аліни Гросу в 2019 році. Туди 20-річний Гліб Оверчук приїхав не лише з мамою, а й зі своєю дівчиною Алісою.

Ірина Білик, Гліб Оверчук

У тому інтерв’ю юнак розповів Осадчій, що вони з Алісою давно живуть разом. Однак про весілля говорити ще зарано. Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Гліб зробив пропозицію руки та серця своїй обраниці в Японії. А як кільце вибрав не ювелірну прикрасу, а саморобне кільце з шийки пляшки пива.

А вже торік у пресі з’явилася інформація про нову обраницю Гліба на ім’я Карла. Хлопець запостив у соцмережі фото з новою обраницею, де вони виглядають закоханими та щасливими.

Гліб Оверчук

Гліб – де він зараз

Сторінка Гліба Оверчука в Instagram закрита, однак, хочуть чутки, що хлопець живе за кордоном, а саме в Іспанії. Так, у Instagram зазначається, що його профіль знаходиться в Іспанії. Сама Ірина Білик не коментувала у пресі ні особисте життя Гліба, ні те, де він зараз мешкає — в Україні чи за кордоном.

В інтерв’ю Каті Осадчій у 2019 році Гліб розповів, що навчається у Києві на журфаку, проте університет називати не став, бо уникає публічності. Сама Ірина Білик розповідала, що її син займається відеомонтажем, і у нього це непогано виходить. Можливо, саме з цим він пов’язав свою професію.

Раніше "Телеграф" розповідав, як підросла і змінилася дочка запроданки Ані Лорак. Скільки їй років і чи вона спілкується з батьком.