Більше не маленька Бджілка: як змінилася Аліна Гросу за майже 25 років на сцені (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Аліна Гросу дуже змінилася з початку своєї кар’єри Новина оновлена 28 червня 2024, 11:15
Аліна Гросу дуже змінилася з початку своєї кар’єри. Фото Колаж "Телеграф"

Свою кар’єру зірка почала чи не з пелюшок

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно засвітила свого обранця та заговорила про дітей, будує свою сценічну кар’єру чи не з пелюшок. Артистка почала виходити на сцену з трирічного віку і до 29-річчя вже має за плечима величезний музичний репертуар, кілька ролей у кіно та серіалах, а також два заміжжя.

"Телеграф" вирішив дослітили, як змінювалася зовнішність та репертуар Аліни Гросу за майже 25 років на сцені. Як відомо, співачка із самого дитинства почала виступати і продовжує це робити й зараз.

Все почалося з Бджілки

Коли Аліна Гросу тільки-но починала свою кар’єру, а це було в дуже юному віці, у неї був відповідний репертуар — вона співала дитячі пісні. І саме дитяча пісня "Бджілка" принесла співачці впізнаваність та широку популярність. Артистку і дотепер іноді називають Бджілкою, а багато шанувальників наспівують цю мелодію.

Аліна Гросу, Бджілка

До речі, образ маленької Аліни Гросу з дрібними темними кучерями у фанатів чітко асоціюється з піснею та кліпом "Бджілка".

Дорослішання та експерименти з образами

За свою кар’єру Аліна Гросу багато експериментувала з образами та зовнішністю. Вона була і блондинкою, і рудою, і брюнеткою, приміряла різну довжину і текстуру волосся. Також пробувала різні макіяжі та носила зухвалі вбрання.

Аліна Гросу в юності

Розпал експериментів із образами у Аліни припав на так званий перехідний вік. А після повноліття артистка додала у свої кліпи та сценічні костюми все більше образів та вбрань, які підкреслювали її сексуальність.

Гросу співачка

До речі, багато шанувальників упевнені, що артистка навіть користувалася послугами пластичних хірургів у гонитві за ідеальною зовнішністю. Аліні приписують пластику грудей, носа та обличчя загалом. Проте співачка у всіх інтерв’ю та в соцмережах заявляє, що ніколи не робила жодних хірургічних втручань, а її зовнішність — це від природи.

Аліна Гросу пластика

Як співачка виглядає зараз

У 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за росіянина Олександра Комкова та зіграла розкішне весілля в Італії. Проте, заміжнє щастя співачки тривало недовго і в тому ж році вони з чоловіком розлучилися.

Гросу, Комків
Аліна Гросу та її перший чоловік Олександр Комков

А нещодавно артистка зізналася шанувальникам, що стала дружиною вдруге, проте свого обранця ретельно ховає від громадськості.

Щодо образу, то зараз він у 29-річної Аліни Гросу сформований і майже не змінюється. Вона останнім часом блондинка з довгим волоссям та спокійним макіяжем. Сексуальність у образі співачки також присутня, проте вона вже не так сильно її підкреслює та випинає.

Аліна Гросу як виглядає

Раніше "Телеграф" розповідав, як підросла та змінилася дочка запроданки Ані Лорак. Скільки їй років і чи вона спілкується з батьком.