Як підросла і змінилася донька запроданки Ані Лорак, скільки їй років і чи спілкується вона з батьком (фото)

Читать на русском
Автор
2177
Ані Лорак часто показує Софію у соцмережах Новина оновлена 27 червня 2024, 19:06
Ані Лорак часто показує Софію у соцмережах. Фото Колаж "Телеграф"

Софія вже стала підлітком і перетворюється на юну дівчину

Відома співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і залишилася жити та будувати кар’єру в РФ після повномасштабного вторгнення, виховує доньку Софію. Батьком дівчинки є турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу, з яким артистка прожила у шлюбі близько 10 років, проте у 2019 році розлучилася. Після розлучення Лорак остаточно перебралася до Росії і забрала дочку Софію в Москву.

Нещодавно Софія відзначила своє 13-річчя і з цього приводу зіркова мати показала свіже фото дівчинки. "Телеграф" вирішив з’ясувати, як змінилася Софія останніми роками, і як вона виглядає зараз.

Як зараз виглядає Софія Налкакіоглу

У своєму Instagram Ані Лорак опублікувала свіже фото Софії у день її 13-річчя. І треба сказати, що дівчинка помітно підросла і набула виражених жіночних рис. Перше, що впадає у вічі, це зовнішня схожість Софії з Ані Лорак. А ще новий колір волосся і зачіска дівчинки — якщо раніше вона носила світле мелірування, а її волосся було коротшим, то зараз у неї довге пряме волосся насиченого шоколадного відтінку.

Як Софія виглядала раніше

На быльш ранніх фото в соцмережах Ані Лорак та її чоловіка Мурата можна побачити, що Софія була дуже схожа на свого турецького батька. Багато хейтерів у коментарях глумилися над "турецькою" зовнішністю дівчинки і висміювали її "моноброву", яка тепер, до речі, повністю зникла.

Лорак, дочка Софія
Лорак, дочка

Чи спілкується Софія з батьком Муратом

Судячи зі сторінки Мурата в Instagram та спільними фото і відео з дочкою, вони активно спілкуються, і батько бере участь у житті Софії. Так, раніше він навіть показував у соцмережах, що брав доньку на відпочинок зі своєю другою дружиною та її дитиною. Схоже, Ані Лорак не заважає спілкуванню Софії з батьком, а також познайомила її зі своїм новим коханим Ісааком Віджраку.

Мурат із дочкою
колишній чоловік ані лорак

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла "золота рибка" Яна Клочкова та що говорить про війну. Невже вона ще одна зрадниця України?