Пліткар Беспалов "наїхав" на улюбленця публіки Пивоварова: деталі скандалу (відео)

Читать на русском
Автор
Блогер Богдан Беспалов накинувся зі звинуваченнями на Артема Пивоварова Новина оновлена 03 липня 2024, 16:37
Блогер Богдан Беспалов накинувся зі звинуваченнями на Артема Пивоварова. Фото https://www.instagram.com/pivovarovmusic/, https://www.instagram.com/bespalovmusic/

Блогер невтішно висловився з приводу виконавця Артема Пивоварова

Відомий український блогер-пліткар Богдан Беспалов, який робить огляди та розповсюджує плітки про український шоу-бізнес, несподівано наїхав на виконавця Артема Пивоварова та на його фан-клуб. У своєму телеграм-каналі Богдан Беспалов звинуватив Артема Пивоварова, що він колись писав пісні для російських виконавців, серед яких Діма Білан і нібито намагається приховати цей факт.

скандал Беспалова та Пивоварова
Беспалов звинуватив Пивоварова в написанні пісень Дімі Білану

Також Беспалов розповсюдив у своєму тг-каналі відео з концерту Пивоварова, на якому артист розливає воду з пляшки на натовп розпалених шанувальників. "Максимально неприємний тип", — прокоментував це відео Беспалов. І додав: "У соцмережах багато хто незадоволений Артемкою, але як завжди винні пліткарі".

Бекспалов опублікував відео з концерту Пивоварова

Після цих заяв уже на самого Беспалова накинулися представники фан-клубу Пивоварова, яких блогер назвав сектантами. Вони в агресивній формі висловили своє невдоволення:

"Якщо ви дивитеся наших "ютуберів", цих ссаних пліткарів, читаєте їхні канали та підписані на них, читаєте новини "медіа", які у них беруть інфу — у мене погані новини для вас, деграданти. Ви в одній обоймі. На мусорці. В гною", — йдеться у заяві фан-клубу Пивоварова.

Пивоварів, Беспалов
Фанатка Пивоварова відповіла Беспалову

У відповідь на це Богдан Беспалов також не став вибирати висловлювання і погрожував одній із представниць фан-клубу Пивоварова, що її слова зіграють проти неї. Він "нацькував" свою аудиторію, щоб йому надсилали компромат на цю фанатку Пивоварова. Також пліткар заявив, що може розкрити й інші прізвища росіян, з якими співпрацював Пивоваров.

Беспалов, Пивоваров, фан-клуб
Беспалов пригрозив фанатці Пивоварова

Варто зазначити, що сам Артем Пивоваров поки що ніяк не коментував скандал із Беспаловим і своїм фан-клубом. Однак у нещодавньому інтерв’ю Раміні Есхакзай співак відкрито говорив про те, що до початку своєї сольної кар’єри писав музику та пісні для інших артистів, серед яких і Діма Білан, і Регіна Тодоренко та інші.

Раніше "Телеграф" розповідав, що стендап-коміка Леру Мандзюк "розпекли" в мережі за жарт про хворих дітей. Адже над її виступами колись сміявся навіть Зеленський.