Король Чарльз та його дружина Камілла більше не найвпливовіші люди Великобританії: хто посунув їх у рейтингу

Читать на русском
Автор
1097
Чарльз і Камілла втратили першість у рейтингу найвпливовіших людей Великобританії Новина оновлена 27 червня 2024, 17:31
Чарльз і Камілла втратили першість у рейтингу найвпливовіших людей Великобританії. Фото Getty Images

Дізнайтесь, кому дісталася першість у рейтингу найвпливовіших людей у Великій Британії

Король Великобританії Чарльз та його дружина королева Камілла несподівано втратили статус найвпливовіших людей у країні. Їхнє місце посіли новоспечене подружжя герцоги Вестмінстерські Х’ю Гросвенор і Олівія Хенсон. Про це свідчить опублікований Індекс соціальної влади Tatler за 2024 рік.

Цей рейтинг показує, "де знаходиться реальна влада у британському суспільстві". І торік на першому місці були Чарльз та Камілла, проте тепер вони не лише втратили першість в Індексі, а й взагалі були виключені з нього.

Чарльз і Камілла
Фото: Getty Images

Так, цього року найвпливовішою парою Великобританії стали герцог та герцогиня Вестмінстерські Х’ю Гросвенор та Олівія Хенсон, які лише на початку червня зіграли розкішне весілля.

Х’ю Гросвенор, Олівія Хенсон
Фото: Getty Images

Як пишуть британські ЗМІ, це не дивно, що саме герцоги Вестмінстерські вважаються у Британії соціально впливовою парою. Вони молоді, красиві та багаті – статки герцога Х’ю Гросвенора складають 10,127 мільярдів фунтів стерлінгів. Також він є близьким другом принца Вільяма. А на розкішному весіллі цієї пари були присутні як знаменитості, так і члени королівської родини.

принц Вільям
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що королева Камілла разом із королем Чарльзом III засяяла на публіці. На ній помітили розкішне та дорогоцінне рожеве намисто.