Заміжня Настя Каменських засвітилась в чуттєвих обіймах з молодим артистом: хто він і що сталось з Потапом

Читать на русском
Автор
752
Настя Каменських і Ostrovskyi стали частіше з’являтися разом Новина оновлена 01 липня 2024, 13:06
Настя Каменських і Ostrovskyi стали частіше з’являтися разом. Фото https://www.instagram.com/kamenskux/

Виконавець поділився відео, на якому звучить нова пісня "Гріхи"

Днями Настя Каменських презентувала гарячий кліп на нову дуетну пісню "Гріхи", яку записала з молодим виконавцем Ostrovskyi (Віталій Островський). Щоб підігріти інтерес аудиторії до треку, молодий виконавець показав у мережі чуттєве відео зі співачкою.

У своїх instagram-сторіс Ostrovskyi виклав відео, на якому вони з Настею Каменським, стоячи обличчям один до одного, виконують новий трек "Гріхи". Пікантності цим кадрам додає те, що парочка пристрасно дивиться один одному в очі і мало не торкається з губами.

Варто зазначити, що на цьому відео Настя Каменських з’явилася у відвертому вбранні — її груди ледве не вивалюються з топу. Її пишні кучері розпущені та недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж.

До речі, раніше на сторінках в Instagram Насті Каменських та Ostrovskyi з’явилося ще одне жартівливе відео, в якому вони зображують парочку. Артисти сидять у кафе і чоловік піклується про співачку. Однак коли приносять рахунок, він передає його Насті, чому вона дуже здивована. Виглядає ролик дуже кумедно та комічно.

Схоже, Каменських і Ostrovskyi зустрілися після прем’єри пісні і вирішили заодно записати кілька відео, щоб порадувати шанувальників. Адже на обох відео артисти з’явилися у тих самих образах та вбраннях.

Зазначимо, що Ostrovskyi (Віталій Островський) – молодий та перспективний український виконавець, а також блогер. Він розпочав музичну кар'єру вже під час повномасштабної війни, а його дебютна пісня "Моя" була написана у бомбосховищі. А спільний кліп з Настею Каменським приніс Ostrovskyi нову хвилю впізнаваності та популярності.

І доки Настя Каменських випускає пісні з молодими артистами та підігріває чутки про розлучення з Потапом, її чоловік не з'являється в Україні. Відомо, що Потап багато часу проводить в Іспанії та США, де нібито збирає гроші на допомогу ЗСУ.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських показала літній look, блиснувши пишним бюстом. Артистка віддала перевагу легкому спортивному стилю для прогулянки.