Настя Каменських показала літній look, блиснувши пишним бюстом (фото)

Читать на русском
Автор
665
Настя Каменських похвалилася фігурою у літньому вбранні Новина оновлена 26 червня 2024, 17:58
Настя Каменських похвалилася фігурою у літньому вбранні. Фото https://www.instagram.com/kamenskux/

Артистка віддала перевагу більш спортивному стилю для прогулянки

Популярна 37-річна українська співачка Настя Каменських, яка представила нещодавно новий кліп із молодим красенем, похвалилася своїми формами. Артистка продемонструвала фанатам простий, але стильний літній look, який може повторити будь-яка модниця.

Співачка опублікувала невелике відео на своїй сторінці в Instagram, показавши себе у всій красі. Каменських обрала практичний спортивний стиль.

Українська зірка позує у своєму будинку в білій майці, підкресливши свій пишний бюст, а також короткій спідницю-шортах ніжно-рожевого кольору. Свій look вона доповнила білими кросівками на середній підошві та сірою сумкою.

Настя Каменських скріншот
Настя Каменських показала стильний літній образ

Волосся знаменитість розпустила і зробила легкий макіяж. З аксесуарів вона обрала годинник, а також золотий ланцюжок із підвіскою у формі зірки.

Настя Каменських скріншот
Настя Каменських похвалилась бюстом

Каменських не розповіла фанатам, куди збирається в такому образі, але її вбрання виглядало досить гармонійно. Відмінний look для спекотного сезону.

Настя Каменських скріншот
Настя Каменських показала новий look

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських випустила кліп Moloko. Українці захейтіли його ще до прем’єри та назвали порнографією.