Fombre – найстильніший манікюр 2024 року: три літні варіанти (фото)

Читать на русском
Автор
Нігті Fombre — остання тенденція в мінімалістському манікюрі Новина оновлена 29 червня 2024, 15:11
Нігті Fombre — остання тенденція в мінімалістському манікюрі. Фото instagram.com/powderandpolishtsv

Змішайте два тренди, щоб отримати крутий модний ефект

Немає нічого, що ми любимо більше, ніж отримувати два за ціною одного. З погляду краси це змішування двох трендів разом, поки вони на піку своєї популярності, для отримання максимально крутого ефекту. У 2024 році це безперечно передбачає сплеск популярності так званих "нігтів Fombre" ("фомбре"). Не плутати з омбре-дизайном!

Цей мінімалістичний стиль, придуманий знаменитим майстром манікюру Гаррієт Вестморленд, пише glam, поєднує в собі омбре it-girl з незмінним французьким манікюром, який ніколи не перестає бути популярним. Якщо ви готові довірити це професіоналам, не забудьте взяти ці фотографії із собою для натхнення!

1. Тропічне літнє фомбре

Один з кращих способів додати родзинку до вашого традиційного французького манікюру — це додати трохи кольору, і це виглядає ще ефектніше, якщо додати трохи омбре. Оскільки нігті фомбре в тренді, чому б не спробувати теплий колір, наприклад, грейпфрут чи мандарин?

жовтий омбре на нігтях
Фото: instagram.com/adelaide_nailsbybel

2. Трохи блискіток у стилі фомбре

Без будь-яких жорстких ліній, зазвичай виконані в більш м’яких тонах, нігті з ефектом фомбре ідеально підходять для мінімалістів. Просто додайте трохи шику за допомогою блискіток.

манікюр з блискітками на довгі нігті
Фото: instagram.com/powderandpolishtsv

Фомбре з особливістю

Поекспериментуйте з діагональними візерунками або перемішайте білий та рожевий кольори, щоб отримати перевернутий французький манікюр.

французький манікюр фомбре
Фото: instagram.com/nailsbylou_t

Нагадаємо, що одним з основних модних трендів манікюру цього літа став фруктовий нейл-арт. Створити соковитий образ можна з використанням малюнків яскравих апельсинів, лимонів та лаймів.