Омбре, малюнки та яскраві кольори: літні ідеї манікюру, які хочеться повторити

Читать на русском
Автор
Стильні ідеї манікюру на літо 2024 року
Стильні ідеї манікюру на літо 2024 року. Фото Колаж "Телеграфу"

Спробуйте яскраве покриття нігтів у сонячні дні

Манікюр на літо особливий тим, що містить насичені відтінки, цікаві малюнки та сміливі техніки. У цей сезон можна не стримувати й себе експериментувати з кольорами й дизайном. Влітку особливо кортить підкреслити свій стиль красивим покриттям нігтів.

Цього сезону можна поєднувати яскраві кольори, відтворювати морську тематику, а також фрукти, пейзажі, квіти, заходи сонця. Актуально також робити френч із яскравими кінчиками, омбре, нігті-морозиво, пише "Телеграф". Вмикайте свою фантазію на повну та пробуйте.

Морська тема

Літо звично асоціюється з водоймами — річками, озерами, ставками й звісно ж, морем. Кому не кортить у гарячий сезон відправитися на пляж і насолоджуватися хвилями? Таку тему можна сміливо відтворювати на нігтях у вигляді мушлів, чайок, хвиль та інших речей, які нагадують нам про море.

Морські мотиви на нігтях
Морські мотиви на нігтях, Фото: Pinterest

Нігті з фруктами

Літо — це пора, багата найрізноманітнішими фруктами та ягодами. То чому б не спробувати зробити відповідний дизайн? Кавуни, дині, папая, ківі — чим екзотичніші, тим цікавіше та нестандартніше виглядає. Таке яскраве покриття підійматиме вам настрій кожного дня.

Малина на нігтях
Малина на нігтях, Фото: Pinterest
Кавун, ківі, апельсин на нігтях
Кавун, ківі, апельсин на нігтях, Фото: Pinterest
Полуниця на нігтях
Полуниця на нігтях, Фото: Pinterest

Омбре

Плавний перехід різних відтінків однієї кольорової гами подобається багатьом жінкам невипадково. Бо це виглядає красиво та небанально. Така техніка вдало відтворюється як на коротких, так і на довгих нігтях. А оскільки зараз літо, то взагалі не обмежуйте себе у кольорах. Бо саме зараз насичені відтінки відповідають сезону.

Жовто-рожеве омбре
Жовто-рожеве омбре, Фото: Pinterest
Різнокольорове омбре
Різнокольорове омбре, Фото: Pinterest
Салатове омбре
Салатове омбре, Фото: Pinterest

Яскраве однотонне покриття

Рожевий, червоний, жовтий, помаранчевий, зелений, синій — уся кольорова палітра для вас. Залиште нюдові та спокійні тони на інші сезони. А зараз дозвольте собі насолоджуватися кожного дня яскравими кольорами. Вони зроблять ваш образ привабливим і помітним.

Жовтий манікюр
Жовтий манікюр, Фото: Pinterest
Зелений манікюр
Зелений манікюр, Фото: Pinterest
Рожевий манікюр
Рожевий манікюр, Фото: Pinterest

Бризки

Нестандартним варіантом літнього манікюру 2024 є нігті з малюнком у вигляді фарби. Виглядає так, ніби хтось пролив її на пластину. Такий дизайн є свіжим і цікавим, бо мало-хто його практикує. Тому будете точно відрізнятися таким яскравим рішенням.

Манікюр з бризками
Манікюр з бризками, Фото: Pinterest
Манікюр з бризками
Манікюр з бризками, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які відтінки манікюру вважаються вічно актуальними. Йдеться про світло-рожеві тони.