Важкохвора актриса Тишкевич показала чарівні та милі фото з дитинства

Читать на русском
Автор
Катерина Тишкевич потрапила в реанімацію через сепсис Новина оновлена 29 червня 2024, 07:39
Катерина Тишкевич потрапила в реанімацію через сепсис. Фото instagram.com/kateryna__tyshkevych

29-річна зірка розповіла, як починалася її акторська кар'єра

Відома українська актриса та модель Катерина Тишкевич, яка показала свої шрами від сепсису, поділилася з шанувальниками своїми дитячими фотографіями.

29-річна артистка опублікувала ряд світлин, зроблених в дитинстві. Тишкевич, яка дебютувала і кіно у 2013 році з епізодичної ролі у другому сезоні російськомовного серіалу "Жіночий лікар", розповіла, як починалась її акторська кар'єра та моделінг. Задатки майбутньої зірки проявились ще в дитячі роки.

"Як бачите, загравала з камерою я з дуже малого віку… Проте перша доза ендорфінів після фурору на сцені була отримана мною у 5 років, я тоді приймала участь у танцювально-ігровій постановці, де грала лисичку", — повідомила Катерина у соцмережі Інстаграм.

катерина тишкевич у дитинстві
катерина тишкевич у дитячі роки на сцені

"Тому вже в 10 років впевнено заявила батькам, що хочу до театральної студії. Драми тут не було — вони одразу погодились. Цим свідомим очам важко було відмовити мабуть", — розповіла актриса.

катерина тишкевич
Перші професійні фото Катерини Тишкевич у дитинстві
Перші професійні фото Катерини Тишкевич у дитинстві

Також Тишкевич розпочинала свою кар'єру з моделінгу, але, за її словами, він був їй не таким цікавим як акторство. "Але моделінг мені не був цікавим, бо це потребувало терплячості та посидючості, якими я тоді точно не володіла. Тому я не пішла тим шляхом і продовжувала казати батькам, що буду саме актрисою", — доповнила зірка.

катерина тишкевич в юності

Нагадаємо, що Катерина Тишкевич вже майже 9 років живе з невиліковною хворобою, яка проявляється сильними головними болями. З початком великої війни стан актриси поступово погіршувався через порушення біохімії мозку, спричинене травмою при народженні.

В кінці 2023 року лікарі боролися за життя Тишкевич. В інтерв'ю Аліні Доротюк актриса розповіла, що восени вона добровільно лягла до психіатричної лікарні, де їй вводили сильний антидепресант за допомогою крапельниці. За кілька днів вона помітила, що почала сильно боліти рука. Там почався сепсис. Вже в приватній лікарні Катерину госпіталізували до реанімації, де вона пробула понад тиждень. В середині грудня актриса прийшла то тями, а пізніше вона виписалась з лікарні. Весь цей час з нею був її відданий чоловік, український актор Валентин Томусяк, який у січні відсвяткував своє 44-річчя.

Наразі актриса судитися з лікарями, які допустили її критичний стан, не збирається. Тишкевич не вважає, що це вина медсестри, яка ставила їй катетери.