Гроші тектимуть рікою: п'ять способів стати багатим

Читать на русском
Автор
Ефективні вправи стати багатими
Ефективні вправи стати багатими. Фото pixabay.com

Ці поради вам знадобляться

Аби стати багатим недостатньо бути просто розумним. Необхідно також викинути з життя деякі установки і почати жити за новими правилами.

Зокрема, варто припинити ненавидіти гроші та змінити свій хід думок. Як саме — інформують на порталі "Pixel".

Як залучити гроші в життя

Припиніть ненавидіти гроші

Перше, що варто зробити — це одягнути звичайну гумку для грошей на зап'ястя та щоразу відтягувати її, як тільки ви негативно думаєте про них. Це варто робити, коли ви відчуваєте роздратування через чужий успіх, боїтеся залишитися без фінансів або вважаєте, що великі гроші не для вас. Цей метод сприятиме формуванню у вас умовного рефлексу, який з часом допоможе вилучити з підсвідомості негативні установки.

Постарайтеся не зациклюватися на грошах

Переконайте себе, що життя завжди надає вам все необхідне і розслабтеся. Згідно з законом притягання, гроші ухиляються від тих, хто активно полює на них, і, навпаки, притягуються до тих, хто має внутрішню спокійність. Уявіть, що гроші прийдуть до вас незалежно від вашої наполегливості, а якщо нічого не вийде, то не засуджуйте себе.

Намалюйте в уяві образ багатої себе

Візуалізуйте себе в цьому образі, співпрацюйте з ним і почніть діяти так, ніби у вас є достатньо грошей. Пам’ятайте правило: ваш рівень доходів відображає вашу гідність. Поводьтеся так, ніби ви заслуговуєте на високу заробітну плату та дорогі подарунки.

Зверніть увагу на те, як ви робите покупки

Чи обираєте ви те, що справді вам подобається, чи завжди намагаєтесь заощаджувати? Якщо ваша відповідь — це друге, ймовірно, важко буде привернути великі гроші у своє життя. Кожен раз, коли ви обмежуєте себе, ви сигналізуєте Всесвіту про свою обмеженість, і він відповідно реагує. Не обов’язково витрачати останні гроші на дорогі речі, просто розгляньте можливість покупки якісних продуктів і одягу чи відвідування магазинів вищого рівня.

Дійте

Якщо у вас є ідеї, як збільшити свій дохід, не чекайте, коли все само собою відбудеться — крокуйте назустріч до багатства. Всесвіт щедрий і готовий дати вам все, що ви прагнете, просто потрібно показати йому, що ви серйозно налаштовані на збагачення. Дайте собі відповідь на запитання: чи намагалися ви хоча б один раз у житті займатися серйозним заробітком? Чи достатньо зусиль ви для цього приклали? Запам’ятайте, що просто мріяти про гроші недостатньо — потрібно діяти.

Раніше ми писали, як перестати заздрити. Існує сім способів перестати отруювати собі життя.