Три уроки, які повинна вивчити кожна пара: експертка розповіла, як зробити шлюб міцним і тривалим

Читати російською
Автор

Поради прості, але ефективні

Ми розповідали, від яких жіночих рис божеволіють чоловіки. Тепер поговоримо про те, як зберегти стосунки міцними.

Експертка зі стосунків Естон Сіммондс у своєму блозі розповіла про 3 уроки, які має засвоїти кожна пара. З ними ви зрозумієте, що ваші інтимні стосунки — це ваша найкраща можливість для зростання разом.

Не уникайте складних розмов

Саме такі складні моменти — це ваш шанс вчитися, рости та краще розуміти одне одного. Якщо ви вважаєте за краще уникати важких тем та "замітати це під килим", знайте, що у таких стосунках ви не зростете.

Щастя — в різноманітності

Перестаньте намагатися бути таким же, як ваш партнер, або зробити його таким же, як ви. Різниці у світогляді та вподобаннях не призводять до конфліктів, а приносять зростання, пристрасть та можливість вчитися одне в одного. Так, потрібні деякі спільні цінності, але також потрібні й здорові відмінності. За словами експертки, це основна причина того, що програми для знайомств не настільки успішні, як могли б бути: люди буквально фільтрують всі відмінності та намагаються знайти когось, схожого на себе. Але це не те, як працюють стосунки. Бути однаковими не гарантує успіху.

Говоріть правду

Чимало людей у стосунках намагаються бути милими та говорять півправди, щоб захистити свого партнера або себе. Такі пари часто вірять у "замовчування" та придушують те, що вони насправді відчувають. Але насправді так ви втрачаєте зв'язок. Крім того, ви відчуваєте себе в безпеці, будучи собою та ділячись всіма своїми думками та емоціями.

Пам'ятайте, що міцні стосунки потребують постійного догляду та уваги. Ці 3 уроки стануть лише початком вашого шляху до глибшого зв'язку. Також ми розповідали, які "червоні прапори" можуть бути у стосунках.