Шість "червоних прапорців", які свідчать, що поряд із вами не та людина: тривожні дзвіночки у стосунках

Читать на русском
Автор
779
Недовіра, брехня та дискомфорт у стосунках можуть стати серйозними перешкодами
Недовіра, брехня та дискомфорт у стосунках можуть стати серйозними перешкодами. Фото Freepik

Тривожні сигнали від вашого партнера

Пошуки партнера можуть бути складними, як і самі стосунки. Тому чимало з нас залишаються в неідеальних парах і терплять дискомфорт, сподіваючись, що в майбутньому все якось саме налагодиться. Ми розповідали, у яких знаків Зодіаку найчастіше збуваються гороскопи. Тепер розповідаємо, які "тривожні дзвіночки" у стосунках краще не терпіти.

Звісно, ідеальних стосунків не буває. Проте існують певні ознаки, які можна помітити на ранніх етапах, що свідчать про те, що краще закінчити ці стосунки та рухатися далі. На yourtango навели декілька з них.

Вам нема про що поговорити

Ви зустрічаєтеся з хлопцем, у вас гарна хімія, але окрім цього, спілкування не складається. На побаченнях ви граєте в мовчанку, а спільних інтересів у вас немає. Інтимність — важлива складова здорових стосунків.

Ви відчуваєте дискомфорт

Тривалі стосунки повинні бути комфортними для обох партнерів. Коли люди разом, вони повинні відчувати безпеку. Звичайно, кожна пара може стикатися з гострими кутами, однак, якщо ви постійно стежите за своїми словами та вчинками, боячись розлютити або зачепити почуття коханого, замисліться про те, чи хочете ви такого всю решту свого життя. Тим паче, якщо є серйозні речі, з якими ви не згодні, наприклад, його рівень вживання алкоголю чи наркотиків, добре подумайте, перш ніж йти на довгострокові зобов'язання. Продовження такого способу життя свідчить про різницю в цінностях і поглядах на життя.

Ви не можете обговорювати важливі теми

Звісно, не кожна розмова має бути глибокою, проте в якийсь момент вам потрібно буде обговорювати важливі речі. Деякі люди відкладають або уникають таких розмов до тих пір, поки не проживуть разом тривалий час — або, ще гірше, до одруження.

Брехня

Чесність у стосунках — надважлива. Якщо ваш новий хлопець бреше вам, навіть у дрібницях, зверніть увагу. Якщо здається, що він бреше іншим, а не вам — швидше за все, він бреше і вам, просто ви ще цього не знаєте.

Немає довіри

Щастя впродовж тривалого часу гарантує лише взаємна довіра. Дуже важливо, щоб кожна людина відчувала себе в безпеці у стосунках.

Звісно, цей текст не є вичерпним списком. Кожна пара унікальна, тож те, що не підходить одній, може бути цілком прийнятним для іншої. Також ми розповідали, для яких знаків Зодіаку розпочинається "біла смуга".