Три уроки, які повинна вивчити кожна пара: експертка розповіла, як зробити шлюб міцним і тривалим

Читать на русском
Автор
Це три прості кроки для щасливих стосунків
Це три прості кроки для щасливих стосунків. Фото Freepik

Поради прості, але ефективні

Ми розповідали, від яких жіночих рис божеволіють чоловіки. Тепер поговоримо про те, як зберегти стосунки міцними.

Експертка зі стосунків Естон Сіммондс у своєму блозі розповіла про 3 уроки, які має засвоїти кожна пара. З ними ви зрозумієте, що ваші інтимні стосунки — це ваша найкраща можливість для зростання разом.

Не уникайте складних розмов

Саме такі складні моменти — це ваш шанс вчитися, рости та краще розуміти одне одного. Якщо ви вважаєте за краще уникати важких тем та "замітати це під килим", знайте, що у таких стосунках ви не зростете.

Щастя — в різноманітності

Перестаньте намагатися бути таким же, як ваш партнер, або зробити його таким же, як ви. Різниці у світогляді та вподобаннях не призводять до конфліктів, а приносять зростання, пристрасть та можливість вчитися одне в одного. Так, потрібні деякі спільні цінності, але також потрібні й здорові відмінності. За словами експертки, це основна причина того, що програми для знайомств не настільки успішні, як могли б бути: люди буквально фільтрують всі відмінності та намагаються знайти когось, схожого на себе. Але це не те, як працюють стосунки. Бути однаковими не гарантує успіху.

Говоріть правду

Чимало людей у стосунках намагаються бути милими та говорять півправди, щоб захистити свого партнера або себе. Такі пари часто вірять у "замовчування" та придушують те, що вони насправді відчувають. Але насправді так ви втрачаєте зв'язок. Крім того, ви відчуваєте себе в безпеці, будучи собою та ділячись всіма своїми думками та емоціями.

Пам'ятайте, що міцні стосунки потребують постійного догляду та уваги. Ці 3 уроки стануть лише початком вашого шляху до глибшого зв'язку. Також ми розповідали, які "червоні прапори" можуть бути у стосунках.