Перед цими "Кавовими зернами" встояти неможливо: шикарний рецепт печива для сімейного чаювання
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Шикарне печиво у вигляді кавових зерен](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/0a/4af0cb74-4897fa379f0a638555105a417cc390a1.jpg?v=3033_1)
Сподобається навіть привередам
Скільки б рецептів домашнього печива не було, досвідчені кулінари завжди вигадують щось новеньке. І якщо ви вже дивували близьких солоним печивом, пропонуємо ще поекспериментувати.
Сьогодні разом із "Філіжанкою кави" пропонуємо рецепт незвичайного печива у вигляді кавових зерен. Воно порадує не лише шлунок своїм смаком, а й око незвичайним виглядом. Та й готується воно дуже швидко та просто.
Як приготувати печиво "Кавові зерна"
Інгредієнти:
- вершкове масло – 60 г;
- сметана – 60 г;
- цукор – 60 г;
- какао-порошок – 3 ст. л.;
- розчинна кава — 2 ч. л.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- ванілін – до свого смаку;
- борошно — 150 г.
Спосіб приготування:
- Розм’якшене вершкове масло відправляємо в миску. До нього додаємо цукор та сметану, всі разом перетираємо.
- Каву розчиняємо у 2 ч. л. звичайної води. Все ретельно перемішуємо до однорідності та додаємо до сметанної маси.
- Просіюємо борошно разом з какао-порошком і розпушувачем і відправляємо до інших інгредієнтів. Замішуємо м’яке тісто.
- Приготовлене тісто ділимо на шматочки вагою, округляємо і надаємо трохи довгасту форму. Звичайною дерев’яною зубочисткою вдавлюємо всередину кожної заготівлі й робимо заглиблення.
- Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо печиво і відправляємо все в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Подаємо готове печиво з улюбленим напоєм. Смачного.