Так огірки ви ще не їли: просто нафаршуйте їх фетою

Читать на русском
Автор
Огірки, фаршировані фетою
Огірки, фаршировані фетою. Фото shuba.life

Чарівний рецепт, який не залишить нікого байдужим

Набридло готувати з огірків тільки хрумкий салат і холодний суп ? Тоді пропонуємо нафарширувати їх – і така закуска порадує не лише шлунок, а й око. А якщо приправити закуску кропом та часником — близьких за вуха не відтягнете.

Для такої пікантної закуски Shuba рекомендує вибирати величезні, але не дуже рідкі, тоді начинка не наповниться соком. Спробуйте цю незвичайну страву і захочеться готувати так завжди.

Як приготувати огірки, фаршировані фетою

Інгредієнти на 20 порцій:

  • сир фета — 200 г;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • рикота — 100 г;
  • кріп, гілочка — 4 ст. л.;
  • огірок — 2 шт.;
  • перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Часник чистимо, пропускаємо через прес і відправляємо у кухонний комбайн. Туди ж відправляємо рикоту, кріп та фету. Все збиваємо до отримання однорідної густої ваги.
  2. Миємо та сушимо огірки. Розрізаємо їх навпіл уздовж, витягаємо та викидаємо насіння.
  3. Замість насіння у середину огірків викладаємо сирну суміш і розрівнюємо.
  4. Фаршировані огірки нарізаємо скибочками завтовшки 3 см. Посипаємо їх меленим перцем і прикрашаємо гілочками кропу.

Раніше ми розповідали, як приготувати швидкий салат із сиром кіска. Він потішить і вас, і ваших близьких.