Як підросла і змінилася донька запроданки Ані Лорак, скільки їй років і чи спілкується вона з батьком (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 27 червня 2024, 19:06

Софія вже стала підлітком і перетворюється на юну дівчину

Відома співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і залишилася жити та будувати кар’єру в РФ після повномасштабного вторгнення, виховує доньку Софію. Батьком дівчинки є турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу, з яким артистка прожила у шлюбі близько 10 років, проте у 2019 році розлучилася. Після розлучення Лорак остаточно перебралася до Росії і забрала дочку Софію в Москву.

Нещодавно Софія відзначила своє 13-річчя і з цього приводу зіркова мати показала свіже фото дівчинки. "Телеграф" вирішив з’ясувати, як змінилася Софія останніми роками, і як вона виглядає зараз.

Як зараз виглядає Софія Налкакіоглу

У своєму Instagram Ані Лорак опублікувала свіже фото Софії у день її 13-річчя. І треба сказати, що дівчинка помітно підросла і набула виражених жіночних рис. Перше, що впадає у вічі, це зовнішня схожість Софії з Ані Лорак. А ще новий колір волосся і зачіска дівчинки — якщо раніше вона носила світле мелірування, а її волосся було коротшим, то зараз у неї довге пряме волосся насиченого шоколадного відтінку.

Як Софія виглядала раніше

На быльш ранніх фото в соцмережах Ані Лорак та її чоловіка Мурата можна побачити, що Софія була дуже схожа на свого турецького батька. Багато хейтерів у коментарях глумилися над "турецькою" зовнішністю дівчинки і висміювали її "моноброву", яка тепер, до речі, повністю зникла.

Чи спілкується Софія з батьком Муратом

Судячи зі сторінки Мурата в Instagram та спільними фото і відео з дочкою, вони активно спілкуються, і батько бере участь у житті Софії. Так, раніше він навіть показував у соцмережах, що брав доньку на відпочинок зі своєю другою дружиною та її дитиною. Схоже, Ані Лорак не заважає спілкуванню Софії з батьком, а також познайомила її зі своїм новим коханим Ісааком Віджраку.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла "золота рибка" Яна Клочкова та що говорить про війну. Невже вона ще одна зрадниця України?